PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177538
6,6 38 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Choć drugi odcinek "The Walking Dead" obejrzało ponad pół miliona mniej widzów niż zeszłotygodniową premierę, to stacja AMC podjęła już decyzję, że zamawia drugi sezon tej produkcji.

Szczegóły --> http://showtv.pl/news_item_3035.htm

salmaatache

kocham ten serial. jest arcy-zajebisty. obejrzalem juz 2 odcinki i nadal caly czas trzyma poziom swietnego thriller-horroru w starym dobrym stylu romero. oby tak dalej

ocenił(a) serial na 7
salmaatache

A też już o tym czytałam :)
A co do spadku oglądalności, to na ogół normalne. Ciesze się z tych wieści i miejmy nadzieję, że dobre noty serialu się utrzymają :)

salmaatache

Jak dla mnie drugi odcinek gorszy. Ale tak już bywa w serialach. Pomysł jest oryginalny więc się pewnie utrzyma i na dwóch sezonach się nie skończy. Chętnie obejrzę kolejne odcinki.

ocenił(a) serial na 9
salmaatache

Świetna wiadomość, osobiście mam nadzieje że serial utrzyma się tak do 5 sezonu, bo od tego momentu zazwyczaj jest znaczny spadek jakości.

salmaatache

nie wiem czego tu oczekiwać nie nadaremno każdy film o zombi trwa max 2h szybko się temat wyczerpuje, 1 sezon obejrzę drugi pewnie też ale potem to już będzie ruletka

ocenił(a) serial na 10
salmaatache

żeby tylko nie zrobiła się z tego druga Moda na sukces-'lepiej ze sceny zejść niepokonanym' nim brnąć w absurd i wymyslać sceny na siłe

ocenił(a) serial na 9
CelineMarie

Miejmy nadzieje, że poziom się utrzyma. Jak dotąd to jedna z najlepszych jeżeli nie najlepsza produkcja o zombie od paru lat.
Dorównywać mu może chyba tylko "Dead Set" . Oby na dwóch seriach się nie skończyło.

ocenił(a) serial na 9
CelineMarie

Materiał scenariuszowy mają świetny, bo komiks "Żywe trupy" trzyma poziom, a swoje już "waży". Kirkner raczej nie da zrobić krzywdy swojemu "dziecku", a po dwóch odcinkach widać, że rozwija pomysły z komiksu i niektóre sceny wychodzą bardziej realistycznie jak ucieczka ze szpitala w pierwszym odcinku, lub brutalniej jak ćwiartowanie zombiaka w drugim. O spadek poziomu jak do tej pory nie ma się co martwić. Również małe szanse na "familiadę" patrząc jak ukazują w serialu wątek żony bohatera i Shane'a.