Choć drugi odcinek "The Walking Dead" obejrzało ponad pół miliona mniej widzów niż zeszłotygodniową premierę, to stacja AMC podjęła już decyzję, że zamawia drugi sezon tej produkcji.
Szczegóły --> http://showtv.pl/news_item_3035.htm
kocham ten serial. jest arcy-zajebisty. obejrzalem juz 2 odcinki i nadal caly czas trzyma poziom swietnego thriller-horroru w starym dobrym stylu romero. oby tak dalej
A też już o tym czytałam :)
A co do spadku oglądalności, to na ogół normalne. Ciesze się z tych wieści i miejmy nadzieję, że dobre noty serialu się utrzymają :)
Jak dla mnie drugi odcinek gorszy. Ale tak już bywa w serialach. Pomysł jest oryginalny więc się pewnie utrzyma i na dwóch sezonach się nie skończy. Chętnie obejrzę kolejne odcinki.
Świetna wiadomość, osobiście mam nadzieje że serial utrzyma się tak do 5 sezonu, bo od tego momentu zazwyczaj jest znaczny spadek jakości.
nie wiem czego tu oczekiwać nie nadaremno każdy film o zombi trwa max 2h szybko się temat wyczerpuje, 1 sezon obejrzę drugi pewnie też ale potem to już będzie ruletka
żeby tylko nie zrobiła się z tego druga Moda na sukces-'lepiej ze sceny zejść niepokonanym' nim brnąć w absurd i wymyslać sceny na siłe
Miejmy nadzieje, że poziom się utrzyma. Jak dotąd to jedna z najlepszych jeżeli nie najlepsza produkcja o zombie od paru lat.
Dorównywać mu może chyba tylko "Dead Set" . Oby na dwóch seriach się nie skończyło.
Materiał scenariuszowy mają świetny, bo komiks "Żywe trupy" trzyma poziom, a swoje już "waży". Kirkner raczej nie da zrobić krzywdy swojemu "dziecku", a po dwóch odcinkach widać, że rozwija pomysły z komiksu i niektóre sceny wychodzą bardziej realistycznie jak ucieczka ze szpitala w pierwszym odcinku, lub brutalniej jak ćwiartowanie zombiaka w drugim. O spadek poziomu jak do tej pory nie ma się co martwić. Również małe szanse na "familiadę" patrząc jak ukazują w serialu wątek żony bohatera i Shane'a.