PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177555
6,6 38 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Morgan będzie w scenie otwierającej odcinek, w trakcie odcinka Daryl i Aaron spotkają Morgana podczas ucieczki przed zombie.
Odcinek kończy się w momencie jak Daryl, Aaron i Morgan wchodzą do Aleksandrii.

Wreszcie Morgan! :)

Info w 100% pewne

ocenił(a) serial na 3
ostatnisprawiedliwy_1771

Norman gadał ze odcinek to wyciskacz łez i smutny, telewizor prze okno itp. A czytając opis odcinka ma sie wrażenie ze to wszystko pic na wodę i final bedzie średni.

ocenił(a) serial na 3
ostatnisprawiedliwy_1771

To ja moge ci juz powiedzieć jak bedzie wyglądał cały 6 sezon :D pierwsze odcinki - pokonanie wilków. Midseason - atak hordy, odcinki drugiej połowy sezonu - sprawy z hilltop , poznanie nowych postaci itp. ,final - pierwszy raz pokazanie negana i smierc glena. Twórcy maja okazje nagrać najlepszy sezon ever ! 7 i 8 sezon powinni poswiecicc neganowi bo potem to krikman leje wodę i w komiksie nudy jak cholera.

ocenił(a) serial na 7
mateuszz27

No właśnie tak samo mam, że wyciskacz łez itd, a jakoś nie widzę do tego powodu po opisie odcinka, a info od gościa ze spoilingdead co ma 100% skuteczności w spoilerach ;> Jak tak czytam ten opis to ten odcinek wydaję się, że nie spełni oczekiwań przez co będzie słaby, no ale zobaczymy. Obym się mylił.

Ja tam obstawiam, że Glenn przeżyje tak samo jak Abraham, a zabiją kogoś innego w ich miejsce, jak to zrobili z Tyreesem i Hershelem, bo Glenn jest za bardzo popularny, i uśmiercenie go to będzie strzał w lewe kolano a ubicie Abrahama to strzał w prawe kolano, bardziej popularni są tylko Rick i Daryl na ten moment ;) Zresztą Abraham i Glenn to dla mnie na ten moment najlepiej prowadzeni bohaterowie oprócz Ricka i o dziwo Euguene ;) dla mnie zabicie ich zakończy ten serial :|

użytkownik usunięty
mateuszz27

Każdy twórca serialu mówi, że finał serialu to rzeka leż. A jak będzie, to się przekonamy

Mateuszu, - wydarzenia jakie opisałeś znając twórców mogą przesunąć maksymalnie jak się da i Negana zobaczymy w 11 sezonie