Rick by się załamał. I podejrzewam że potem by dbał tylko córeczkę oczywiście po zemście na mordercy.
na 100% pewne
Cała rodzina Andersonów ( Jessie i synowie, pete w 15 )
Cała szefowa i jej mąż
Z naszych nikt.
A i Tobin jeszcze
@Evangadren
Wybacz, ale jesteś cholernie dziwny, widzisz kiedy napisałem ten post ? Po odcinku numer 14, 10 dni temu, więc .. liczyłem na hordę w finale wtedy jeszcze, po czym 4h temu piszesz do gościa "Jeszcze parę odcinków temu w parę osób byliśmy przekonani, że sezon zakończy horda." więc .. Zdecyduj się chłopie :>
Jak widać durnie będą przedłużać te wątki tak, że w końcu Negan pojawi się w 10 sezonie :) Jak będą tak rozciągać to się okaże, że wilków pokonają dopiero w 8 odcinku 6 sezonu, a horda przypadnie na finał ...
Strzelam, że Wolves zabiją w przeciągu kilku odcinków 6 sezonu,
horda przypadnie na 6x8, a pojawienie Negana na koniec 6 sezonu.
Oby, nie przeciągali tego bardziej.
Widzę, przed emisją 15. (poprzedniego) odcinka. Już wtedy ciężko było na to liczyć.
Nie wiem, o co ci chodzi z tym przeciąganiem, okres aleksandryjski na razie przebiega dość sprawnie. To dopiero piąty odcinek.
Już tyle postaci zostało uśmierconych w obecnym sezonie, że mnie już nic nie zdziwi kto kopnie w kalendarz. Skoro uśmiercili Noah w 'ostatnim' odcinku, który został wprowadzony w tym sezonie to równie dobrze mogą paść osoby dopiero co wprowadzone prosto z Aleksandrii (a z tego co czytam wyżej tak właśnie może być).
Ale Carl, stracił oko kiedy pojawił się Negan. A Negan chyba pojawi się dopiero w 6 sezonie.
Carl stracił oko w 83 zeszycie, a Negan zadebiutował w 100 zeszycie, więc szansa jest.
Watpię. Mam wrażenie z hordę tez na 6 sezon przeniosą. A finał poświęca the wolves czyli rozbuduja ich wątek.
dobrze by było, jego nerwowość mi się udziela. i jest mało realny, taki tchórz już dawno by padł gdyby to działo się naprawdę.
Ej, giną dobrzy ludzie, a ta Carol cały czas żyje. Czy ona w ogóle zginęła w komiksie?
1. Straszy małe dzieci
2. Zabija ludzi
3. Modli się do Boga aby zginął jej mąż
4. Kłamie
Co to ma być???
Komiksowa Carol już dawno gryzie piach :) jeszcze w więzieniu padła.
Serialowa Carol jest zajebista :D dobrze,że postraszyła tego gnojka!
wpadnijcie na twd - army pl. :) to nic nie boli
Wydaje mi się, że zginie Daryl. Ponieważ ma zagrać, główną postać w jakimś nowym serialu. Chyba, że grafik tu i tu, będzie pasować
jak uśmiercą Daryla to popełnią samobójstwo :)
Daryl, podobnie jak Rick, wg mnie są nietykalni
Rick jest nietykalny, bo żyje w komiksie.
Daryl jest nietykalny, bo się nie myje, a laski lubią takich w filmach i serialach, co się nie myją. W Aleksandrii, rick jak człowiek się umył, a ten nadal brudny.
Rosita i księciunio, mam nadzieję, że Carol przeżyje - dobra z niej intrygantka i ją lubię.
Pewnie zginie też dużo ludzi z Alexandrii.
Też lubię Carol. Posiada złe cechy,ale dba tylko o naszych. Oby padła kongresmanka i Rick przeją stery tego statku. Ta stara mnie wpienia. Prowadzi swój lud do katastrofy