Doby mieli pomysł na stworzenie takiego serialu :). W końcu chyba dużo osób lubi zombie i
survival ;). Moim ulubionym bohaterem jest Daryl Dixon a waszym ? :P
ja nie mam ulubionej postaci :) lubie poprostu dobre charaktery : daryl, andrea, rick, glenn, maggie
Merle Dixon. Może i był pokazany tylko w 2 odcinkach, ale i tak zgniótł wszystkich.
Daryl był fajny na poczatku, miał swój motocykl, łuk taki typ outsidera troszkę tajemniczy
a pod koniec coś zaczął świrowac z tą Carol i stracił w moich oczach :P
ja lubie postać Ricka - bazując zarówno na serialu jak i komiksie ;)
on jest kusznikiem, nie obrażaj jego "fachu" ;-)
Najbardziej lubię Glenna, Maggie, Ricka i Andreę.
Definitywnie Andrea. Od samego początku. Nie boi się mówić to co myśli, zawsze postępuje według swoich zasad. Zaradna, pomocna wbrew niektórym opiniom, sama potrafi o siebie zadbać o czym świadczy ostatni odcinek. Zaobserwować można u niej największą zmianę. Razem z Rickiem, Glennem i Darylem tworzy niezły team. Mimo kilku minusów, plusy jak na razie przeważają i raczej tak zostanie.
A mnie takie przemiany zawsze żenowały... Ze zwykłej pipy, która nie potrafiła odblokować broni stała się strzelcem wyborowym po jednym treningu.
Po prostu pojętna dziewczyna. Jednak nie zmienia to faktu, że obok Shane to najbardziej widoczna przemiana, i o dziwo na lepsze,a nie gorsze.