No to słucham! Jaki 3 sezon? Co sie bedzie działo? Co to za nyndźa asasyn w ostatnim
odcinku? Pomysly sugestie? Pojawi sie czarnoskory ojciec z pilotazowego odcinka? Moze
1reki brat deryla? Co wy na to?
Ja obstawiam jednorękiego co go zostawili na dachu wieżowca w pierwszej serii. Czy w ostatnich ujęciach było pokazane więzienie z fosą? Ogrodzeniem? Bez szwędaczy? Oaza ciszy i spokoju? Arkadia!
wiezienie....tak. Ale wydeje mi sie ze za jego murami czai sie cos bardzo ciekawego!
Do grupy Rick'a przyłączy się Michonne czyli tajemnicza postać która ratuje Andree i jego grupa natkną się na wiezienie gdzie Rick postanowi że będzie to dobre miejsce na schronienie które będzie trzeba oczyścić z zombie. Niedaleko więzienia będzie pewna osada którą rządzić będzie gubernator. Pewnego dnia Rick zobaczy helikopter który rozbije się niedaleko więzienia i rick pójdzie go zobaczyć ale napadną go ludzie gubernatora którzy będą go torturować i Rick straci rękę którą nakarmi córkę zombie swojego brata którą trzyma na łańcuchach. Rick ucieknie i gubernator napadnie wtedy na więzienie i jeśli będzie to tak jak w komiksie to zginą Lori, jej dziecko i Hershel może jeszcze + Beth. Rick ucieka z Carlem.. 4 sezon.
Dodam jeszcze że Carol zginie podczas uprawiania sexu z zombie a Michonne zostanie porwana przez gubernatora na której będzie próba gwałtu.
Z tego co pamiętam, to próba gwałtu będzie kilkukrotnie na Michonne udana a Carol ginie w trakcie polemiki do zombie :)
w komiksie Rick prezentuje się trochę inaczej niż w serialu i dlatego w serialu zdecydowanie wypada to lepiej.
no to dobrze. Aktor odgrywający rolę Ricka w serialu mówił, ze postać będzie w sezonie 3 "more bad-ass" , więc chyba ma być ciekawiej
Trzeba zaznaczyć, że tak może być ale nie musi biorąc pod uwagę fakt, jak luźno do komiksu podchodzą scenarzyści i producenci. Ja mam tylko nadzieję, że ta plotka na temat uśmiercenia Megii jednak się nie sprawdzi, bo jest ona później bardzo ważną postacią. A co do Merla, to tak ma on powrócić.
nie sądze że Rick straci ręke troche słabo z tym pomysłem po za tym reżyser sie wypowiedzial że grupa Ricka bd rywalizowała ze sobą wiec coś w tym jest
ej no nie wiem czy sobie robicie jaja czy nie ale zapowiada sie naprawde interesujaco! Ale o co cho tworca komiksu z tym ucinaniem rak? brat deryla teraz rick?!!?!?!
Zarys historii będzie taki sam jak napisał użytkownik lubiekakao, czyli więzienie gubernator itd. Jedyne co mogą zmienić, to postacie jakie chcą uśmiercić albo zostawić (mówię tu o Lori, bo jak wiadomo usunęli już Dale, który w komiksie dość długo istnieje) lub zmianie ulegną ich wątki.