PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177588
6,6 38 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Fan

ocenił(a) serial na 9

No to słucham! Jaki 3 sezon? Co sie bedzie działo? Co to za nyndźa asasyn w ostatnim
odcinku? Pomysly sugestie? Pojawi sie czarnoskory ojciec z pilotazowego odcinka? Moze
1reki brat deryla? Co wy na to?

ocenił(a) serial na 9
dominikp_imp

Ja obstawiam jednorękiego co go zostawili na dachu wieżowca w pierwszej serii. Czy w ostatnich ujęciach było pokazane więzienie z fosą? Ogrodzeniem? Bez szwędaczy? Oaza ciszy i spokoju? Arkadia!

ocenił(a) serial na 9
Pini_filmweb

wiezienie....tak. Ale wydeje mi sie ze za jego murami czai sie cos bardzo ciekawego!

ocenił(a) serial na 10
dominikp_imp

Do grupy Rick'a przyłączy się Michonne czyli tajemnicza postać która ratuje Andree i jego grupa natkną się na wiezienie gdzie Rick postanowi że będzie to dobre miejsce na schronienie które będzie trzeba oczyścić z zombie. Niedaleko więzienia będzie pewna osada którą rządzić będzie gubernator. Pewnego dnia Rick zobaczy helikopter który rozbije się niedaleko więzienia i rick pójdzie go zobaczyć ale napadną go ludzie gubernatora którzy będą go torturować i Rick straci rękę którą nakarmi córkę zombie swojego brata którą trzyma na łańcuchach. Rick ucieknie i gubernator napadnie wtedy na więzienie i jeśli będzie to tak jak w komiksie to zginą Lori, jej dziecko i Hershel może jeszcze + Beth. Rick ucieka z Carlem.. 4 sezon.

ocenił(a) serial na 10
lubiekakao

Dodam jeszcze że Carol zginie podczas uprawiania sexu z zombie a Michonne zostanie porwana przez gubernatora na której będzie próba gwałtu.

lubiekakao

Z tego co pamiętam, to próba gwałtu będzie kilkukrotnie na Michonne udana a Carol ginie w trakcie polemiki do zombie :)

ocenił(a) serial na 10
lubiekakao

to co napisałeś jest w komiksie ? czy to wymyśliłeś ?

ocenił(a) serial na 10
Lucek__90

w komiksie.. myślisz że wypisywałbym tu jakieś zmyślone historyjki ?

ocenił(a) serial na 6
lubiekakao

A czy Rick jest w komiksie cały czas takim idealistą jak w serialu ? :D

ocenił(a) serial na 10
Ruben_6

w komiksie Rick prezentuje się trochę inaczej niż w serialu i dlatego w serialu zdecydowanie wypada to lepiej.

ocenił(a) serial na 6
lubiekakao

no to dobrze. Aktor odgrywający rolę Ricka w serialu mówił, ze postać będzie w sezonie 3 "more bad-ass" , więc chyba ma być ciekawiej

ocenił(a) serial na 10
Ruben_6

3 sezon ma być najlepszy z wszystkich ;- )

ocenił(a) serial na 9
lubiekakao

o Carol juz tu gdzie pisałam, że mówisz brednie - sex z zombie??? hahaha

ocenił(a) serial na 4
lubiekakao

Trzeba zaznaczyć, że tak może być ale nie musi biorąc pod uwagę fakt, jak luźno do komiksu podchodzą scenarzyści i producenci. Ja mam tylko nadzieję, że ta plotka na temat uśmiercenia Megii jednak się nie sprawdzi, bo jest ona później bardzo ważną postacią. A co do Merla, to tak ma on powrócić.

ocenił(a) serial na 10
tomb2525

nie sądze że Rick straci ręke troche słabo z tym pomysłem po za tym reżyser sie wypowiedzial że grupa Ricka bd rywalizowała ze sobą wiec coś w tym jest

ocenił(a) serial na 9
Lucek__90

ej no nie wiem czy sobie robicie jaja czy nie ale zapowiada sie naprawde interesujaco! Ale o co cho tworca komiksu z tym ucinaniem rak? brat deryla teraz rick?!!?!?!

ocenił(a) serial na 4
dominikp_imp

Zarys historii będzie taki sam jak napisał użytkownik lubiekakao, czyli więzienie gubernator itd. Jedyne co mogą zmienić, to postacie jakie chcą uśmiercić albo zostawić (mówię tu o Lori, bo jak wiadomo usunęli już Dale, który w komiksie dość długo istnieje) lub zmianie ulegną ich wątki.