PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 177 tys. ocen
7,8 10 1 177254
6,6 33 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Jaka jest różnica czasu między jednym serialem a drugim ?? Wiem że twórcy kiedyś o tym mówili. Ktoś byłby wstanie określić np na poziomie 3 sezonu FTWD co się działo w normalnym TWD w tamtym okresie ?? :)

ocenił(a) serial na 10
mordarg

Chyba farma/szukanie sophii. Szkoda że w ftwd nie zobaczymy nawet w tle ricka itd.

ocenił(a) serial na 9
24h_noliffe

ale za to liczę kiedyś na crossover w drug stronę ; )

ocenił(a) serial na 10
mordarg

Podobno kirkman nie chcę tak robić

24h_noliffe

Crossover został potwierdzony parę dni temu XDDD

ocenił(a) serial na 10
Rrouge

Nie crossover tylko jedna postać!!

24h_noliffe

tak, ale i tak to nazywają crossoverem xD plus jako że jest to postać z jednego serialu która będzie w drugim to teoretycznie nadal można to nazwać crossoverem ;D

ocenił(a) serial na 7
mordarg

Ja bym zgadywał, że dzieje się to pomiędzy farmą, a więzieniem (kilkumiesięczny przeskok). Ale nie ma co się doszukiwać logiki - w TWD i FTWD czasoprzestrzeń nie istnieje. Niby na walkingdeadwiki masz oś czasu, ale wynika z niej, że wydarzenia z 3x14 to dopiero 63 dzień apokalipsy - do mnie takie wyjaśnienie niezbyt trafia, wydaje mi się, że trwa już to trochę dłużej. W razie czego służę linkiem - http://walkingdead.wikia.com/wiki/Fear_The_Walking_Dead_Timeline (dla TWD jest analogiczna oś).

ocenił(a) serial na 9
Charlie_TSW

Dzięki. Tą wiki znam ale nigdy na ową oś czasu nie natrafiłem , ciekawa sprawa : )

ocenił(a) serial na 9
mordarg

Hehe a było tyle osób co się zapierało że do crossoveru nigdy nie dojdzie może nie w tym temacie ale w innych się na takich wielu natknąłem. Teraz coś te osoby nabrały wody w usta kiedy crossover stał się faktem ; )