PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177572
6,6 38 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Siemka, nie wiem czy już taki temat był , ale nie znalazlem , Jak byście mogli podać jakieś
filmy o zombie ;) większość oglądałem ale może coś nieznajomego polecicie ;)

ocenił(a) serial na 9
Wait_for_Lags

Tak temat był. Masz tu linka http://www.filmweb.pl/film/World+War+Z-2012-345957/discussion/Inne+filmy+seriale +o+zombie,1621983 a tak wg. to przejrzenie kilku tematów nie boli ;D

TheWalkingDead

Dzięki ;D a ty jakie osobiscie polecasz ?:) bo nie wiem za co się brać oczywiscie klasyki świty , poranek itp oglądałem ;) już jako dzieciak ;D

ocenił(a) serial na 9
Wait_for_Lags

Ja najbardziej lubię klasyki właśnie. Ale polecam Zombieland, Dead Set i dwie części 28 później :P.... Jak coś to sam poszukam jeszcze Ci tytuły. Mogę Ci również polecić świetne horrory o innej tematyce i wątkach ;P....... Pozdrawiam :D

TheWalkingDead

no to wal ;D Zombielanda widzialem 28 dni później także ;P ,Dead Set obczaje ;)

ocenił(a) serial na 9
Wait_for_Lags

Dead Set tylko z napisami. A tu masz tytuły. Mogę się pomylić ;D. Mroczne opowieści, Nienarodzony, Naznaczony, Mgła 2007, Lśnienie, Kobieta w czerni 2011, sera Krzyk i Laleczka Chucky (moje ulubione), Oczy Julii, Sierociniec. Jak chcesz to dam Ci linka do mojego chomika mam na nim wszystkie moje ulubione filmy. Pozdrawiam :D

TheWalkingDead

więc zaczynam od mrocznych opowiesci anznaczony mgłe lsnienie krzyki i chucky ogladałem ;P (ja na tego typu filmach zostałem wychowany ;D)

ocenił(a) serial na 9
Wait_for_Lags

Mamy identyczne przeżycia filmowe. Jak coś to dam linka i wypisze tytuły ale tytuły jutro bo mnie już głowa boli.

ocenił(a) serial na 9
TheWalkingDead

Jak Mroczne opowieści? Znalazłem ostatnio taki fajny film To na podstawie książki Stephana Kinga. Pewnie oglądałeś Zejście bo też bardzo fajne.

ocenił(a) serial na 9
TheWalkingDead

Nie wiem czy oglądałeś American horror story leci na FOX. Świetna fabuła, postaci, itd. Polecam gorąco i czemu nie odpisałeś na poprzednią odpowiedź???

Wait_for_Lags

28 dni później , zombieland:D

ocenił(a) serial na 7
Wait_for_Lags

Z 6-7 wątków niżej jest identyczny temat!
a) naucz się korzystać z forum
b) naucz się korzystać z googli
c) naucz się nie robić z siebie idioty

ocenił(a) serial na 9
Dealric

Forum jest od pytań nie od wyzwisk.
Ty naucz się nie robić z siebie narcyza ?

ocenił(a) serial na 7
TheWalkingDead

d) Sprawdź w słowniku co znaczy dane słowo zanim go użyjesz, by ponownie nie wyjść na idiotę...

ocenił(a) serial na 9
Dealric

Ok zdaje się że źle zrozumiałeś moje zdanie. I nie nazwałeś mnie ani razu idiotą tylko osobę która założyła temat. Poza tym twoje gadanie lata mi koło czegoś. A tak poza tym to teraz ty wyszyłeś na idiotę.