Siemka, nie wiem czy już taki temat był , ale nie znalazlem , Jak byście mogli podać jakieś
filmy o zombie ;) większość oglądałem ale może coś nieznajomego polecicie ;)
Tak temat był. Masz tu linka http://www.filmweb.pl/film/World+War+Z-2012-345957/discussion/Inne+filmy+seriale +o+zombie,1621983 a tak wg. to przejrzenie kilku tematów nie boli ;D
Dzięki ;D a ty jakie osobiscie polecasz ?:) bo nie wiem za co się brać oczywiscie klasyki świty , poranek itp oglądałem ;) już jako dzieciak ;D
Ja najbardziej lubię klasyki właśnie. Ale polecam Zombieland, Dead Set i dwie części 28 później :P.... Jak coś to sam poszukam jeszcze Ci tytuły. Mogę Ci również polecić świetne horrory o innej tematyce i wątkach ;P....... Pozdrawiam :D
Dead Set tylko z napisami. A tu masz tytuły. Mogę się pomylić ;D. Mroczne opowieści, Nienarodzony, Naznaczony, Mgła 2007, Lśnienie, Kobieta w czerni 2011, sera Krzyk i Laleczka Chucky (moje ulubione), Oczy Julii, Sierociniec. Jak chcesz to dam Ci linka do mojego chomika mam na nim wszystkie moje ulubione filmy. Pozdrawiam :D
więc zaczynam od mrocznych opowiesci anznaczony mgłe lsnienie krzyki i chucky ogladałem ;P (ja na tego typu filmach zostałem wychowany ;D)
Mamy identyczne przeżycia filmowe. Jak coś to dam linka i wypisze tytuły ale tytuły jutro bo mnie już głowa boli.
Jak Mroczne opowieści? Znalazłem ostatnio taki fajny film To na podstawie książki Stephana Kinga. Pewnie oglądałeś Zejście bo też bardzo fajne.
Nie wiem czy oglądałeś American horror story leci na FOX. Świetna fabuła, postaci, itd. Polecam gorąco i czemu nie odpisałeś na poprzednią odpowiedź???
Z 6-7 wątków niżej jest identyczny temat!
a) naucz się korzystać z forum
b) naucz się korzystać z googli
c) naucz się nie robić z siebie idioty
d) Sprawdź w słowniku co znaczy dane słowo zanim go użyjesz, by ponownie nie wyjść na idiotę...