PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177572
6,6 38 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Herszel rządzi!!!

ocenił(a) serial na 8

Naliczyłem się 15 strzałów w zombiaki, wszystkie z headshootami!!! Ale to nic, po ponad 15
wystrzałach, załadował dwa naboje, i napierdzielał całą serią!!! Ja chcę takiego shootguna!!
ahaha:D

ocenił(a) serial na 9
taksido

Ludzie musicie tak wnikać w szczegóły mógł ładować między scenami jak np. pokazywali jak strzela Andrea albo Lori ucieka czy coś...

ocenił(a) serial na 8
TheWalkingDead

jakbyś był uważny i miał dobre ucho, to byś usłyszał ponad 15 strzałów zanim Rick go złapał za ramię, wtedy przeładował!

taksido

o ile sie nie mylę to typ strzelby jaką wywijał stary ma 6, może 8 naboi maksymalnie także trzeba przyznać, że prawdziwy z niego sztukmistrz

ocenił(a) serial na 8
taksido

Podobnie jest w Zabójczej broni, chyba pierwszej. Gibson strzela kilka razy do papierowej tarczy, na której robi kilkanascie dziur w kształcie uśmieszku. Na takie rzeczy chyba trzeba poprostu przymykać oko:P.

ocenił(a) serial na 7
taksido

Pomijając fakt, że chyba nikt ze strzelających osób (samochody w ruchu) nie spudłował, same trafienia w głowę, a jeszcze niedawno większość nie wiedziała gdzie jest spust w broni :F

ocenił(a) serial na 8
Looney_Kermit

hehe o tym piszę, to niesamowite, że wszyscy tak sprawni posługują się bronią, jakby się z nią urodzili, a przecież nie tak łatwo trafić w głowę zombiaka, zwłaszcza, że się porusza:D

ocenił(a) serial na 6
taksido

Najbardziej żenująca scena.

ocenił(a) serial na 7
taksido

co najlepsze, jak tamte kobiety wszystkie uciekaly z domu i go ciagnely to za nimi raptem pojawila sie zgraja zombie, a na jego plecy dopiero przyszedl jeden jak Rick mu dupe uratowal.. magia!
ale nie ma co narzekac, wreszcie na sam koniec dali ciekawy odcinek

ocenił(a) serial na 8
bojan89

prawda, ostatni odcinek niezły, ale musicie przyznać, że Hershel z shotgunem wyglądał jak Clint Easttwood na dzikim zachodzie:D

taksido

Dziadek rządzi. Głównie wtedy kiedy mówi: WYPIERDALAĆ GNIJĄCE CHOLERY Z MOJEJ FARMY!!!!!!!!!
Widziałem tyle tłumaczeń, a każdy tlumacz wstawia inne przekleństwa, chociaż w oryginale i na Fox nie ma żadnej łaciny podwórkowej

PERSES

W Zagrajmy w Przetrwanie zagłosujcie na Hershela!

ocenił(a) serial na 8
PERSES

Gdyby nie Rick, Hershel by ich wszystkich wyrypał w kosmos!!1 Niestety byłoby za łatwo, w końcu Rick musi się z nimi trochę pomęczyć:D