Naliczyłem się 15 strzałów w zombiaki, wszystkie z headshootami!!! Ale to nic, po ponad 15
wystrzałach, załadował dwa naboje, i napierdzielał całą serią!!! Ja chcę takiego shootguna!!
ahaha:D
Ludzie musicie tak wnikać w szczegóły mógł ładować między scenami jak np. pokazywali jak strzela Andrea albo Lori ucieka czy coś...
jakbyś był uważny i miał dobre ucho, to byś usłyszał ponad 15 strzałów zanim Rick go złapał za ramię, wtedy przeładował!
o ile sie nie mylę to typ strzelby jaką wywijał stary ma 6, może 8 naboi maksymalnie także trzeba przyznać, że prawdziwy z niego sztukmistrz
Podobnie jest w Zabójczej broni, chyba pierwszej. Gibson strzela kilka razy do papierowej tarczy, na której robi kilkanascie dziur w kształcie uśmieszku. Na takie rzeczy chyba trzeba poprostu przymykać oko:P.
Pomijając fakt, że chyba nikt ze strzelających osób (samochody w ruchu) nie spudłował, same trafienia w głowę, a jeszcze niedawno większość nie wiedziała gdzie jest spust w broni :F
hehe o tym piszę, to niesamowite, że wszyscy tak sprawni posługują się bronią, jakby się z nią urodzili, a przecież nie tak łatwo trafić w głowę zombiaka, zwłaszcza, że się porusza:D
co najlepsze, jak tamte kobiety wszystkie uciekaly z domu i go ciagnely to za nimi raptem pojawila sie zgraja zombie, a na jego plecy dopiero przyszedl jeden jak Rick mu dupe uratowal.. magia!
ale nie ma co narzekac, wreszcie na sam koniec dali ciekawy odcinek
prawda, ostatni odcinek niezły, ale musicie przyznać, że Hershel z shotgunem wyglądał jak Clint Easttwood na dzikim zachodzie:D
Dziadek rządzi. Głównie wtedy kiedy mówi: WYPIERDALAĆ GNIJĄCE CHOLERY Z MOJEJ FARMY!!!!!!!!!
Widziałem tyle tłumaczeń, a każdy tlumacz wstawia inne przekleństwa, chociaż w oryginale i na Fox nie ma żadnej łaciny podwórkowej