Szkoda, że dopiero wtedy. Jestem ciekawa kogo dokładnie zabił, chociaż mam pewne podejrzenia.
Dziecko, są wakacje. Idź się pobaw w piaskownicy albo pograj w piłkę w kolegami, bo oprócz Ciebie samego wątpię aby był tu ktoś, kogo bawi pisanie kilkanaście razy tego samego w różnych postach. Jeśli nikt Cię nie słucha w prawdziwym życiu i próbujesz to nadrobić w internecie to zapisz się na pielgrzymkę albo kółko różancowe. Będziesz miał co robić i z kim porozmawiać.
Jakiś ty żałosny a jakie musisz mieć nudne życie, że tu trolujesz :D Jak byś tyle zarabiał to byś był wykształcony a nie jesteś skoro umiesz tylko ubliżać :D
zarabiam srednio 8 tys na miesiąc. Naskoczyłaś do mnie, wiec odpowiedziałem na zaczepke, proste.
Nie martw się, to słaby spoiler. "Kolega" powyżej chwali się wiedzą z komiksu, w którym rzeczywiście zginął Glenn, ale serial często zmienia rozwiązania z komiksu. A w tym konkretnym przypadku są solidne przesłanki, żeby wykluczyć Glenna - Negan tuż przed egzekucją odwraca się do osób po prawej i lewej stronie ofiary. A Glenn jest jedną z osób, które klęczą na skrajnych pozycjach.
jakbyś wiedział to to scene egezkucji nagrywał sam negan i kamera stojąca 10 metrów od reszty ekipy. On miał grać takiego luzaka, wiec rozglądał się na boki. Jedyna wskazówka od tworócw (co potwierdzili) to ta, co negan gada ,, patrzcie wygląda jak mistrz, jeszcze się trzyma! Ponieważ arona widziano i deryla jak idą za neganem razem z rickiem w 7 sezonie wnisek jest prosty. Abraham lub gleen. Abrahama można wykluczyć ponieważ negan nie byłby zdziwiony ze jeszcze stoi po pierwszym strzale. To gleen, chuderlaaak wytrzymał pierwszy cios...
Negan zwraca się do osób klęczących po prawej i lewej stronie ofiary, mówiąc: "Ty możesz mrugać" (odwraca się do drugiej osoby) "A ty możesz płakać". Oczywiście możliwe jest że nagrano to trochę niechlujnie, ale jeśli scena była dobrze nakręcona, to oznaczało by że nie są to osoby skrajne - Glenn i Eugene. Tekst o tym że "jeszcze się trzyma" jest, z tego co pamiętam przeniesiony z komiksu. Pożyjemy, zobaczymy.
Pytanie było kiedy będzie następny sezon, nie chciałam wiedzieć kto zginie. Dowiem się q październiku.