PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177546
6,6 38 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Hm

ocenił(a) serial na 10

Czy ktoś wie kiedy dokładnie będzie 7 sezon?

ocenił(a) serial na 10
Demetria098_2

W październiku

ocenił(a) serial na 10
realowiec

Szkoda, że dopiero wtedy. Jestem ciekawa kogo dokładnie zabił, chociaż mam pewne podejrzenia.

ocenił(a) serial na 3
Demetria098_2

glenn, potwierdzone

ocenił(a) serial na 6
mateuszz27

Dziecko, są wakacje. Idź się pobaw w piaskownicy albo pograj w piłkę w kolegami, bo oprócz Ciebie samego wątpię aby był tu ktoś, kogo bawi pisanie kilkanaście razy tego samego w różnych postach. Jeśli nikt Cię nie słucha w prawdziwym życiu i próbujesz to nadrobić w internecie to zapisz się na pielgrzymkę albo kółko różancowe. Będziesz miał co robić i z kim porozmawiać.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 7
mateuszz27

Jakiś ty żałosny a jakie musisz mieć nudne życie, że tu trolujesz :D Jak byś tyle zarabiał to byś był wykształcony a nie jesteś skoro umiesz tylko ubliżać :D

ocenił(a) serial na 3
Asiek666

zarabiam srednio 8 tys na miesiąc. Naskoczyłaś do mnie, wiec odpowiedziałem na zaczepke, proste.

ocenił(a) serial na 3
mateuszz27

sory to nie ty naskoczyłaś, Na przyszłość nie mieszaj się w rozmowy.

ocenił(a) serial na 10
mateuszz27

Nie chciałam tutaj spoilerow :)

Demetria098_2

Nie martw się, to słaby spoiler. "Kolega" powyżej chwali się wiedzą z komiksu, w którym rzeczywiście zginął Glenn, ale serial często zmienia rozwiązania z komiksu. A w tym konkretnym przypadku są solidne przesłanki, żeby wykluczyć Glenna - Negan tuż przed egzekucją odwraca się do osób po prawej i lewej stronie ofiary. A Glenn jest jedną z osób, które klęczą na skrajnych pozycjach.

ocenił(a) serial na 3
trebi

jakbyś wiedział to to scene egezkucji nagrywał sam negan i kamera stojąca 10 metrów od reszty ekipy. On miał grać takiego luzaka, wiec rozglądał się na boki. Jedyna wskazówka od tworócw (co potwierdzili) to ta, co negan gada ,, patrzcie wygląda jak mistrz, jeszcze się trzyma! Ponieważ arona widziano i deryla jak idą za neganem razem z rickiem w 7 sezonie wnisek jest prosty. Abraham lub gleen. Abrahama można wykluczyć ponieważ negan nie byłby zdziwiony ze jeszcze stoi po pierwszym strzale. To gleen, chuderlaaak wytrzymał pierwszy cios...

mateuszz27

Negan zwraca się do osób klęczących po prawej i lewej stronie ofiary, mówiąc: "Ty możesz mrugać" (odwraca się do drugiej osoby) "A ty możesz płakać". Oczywiście możliwe jest że nagrano to trochę niechlujnie, ale jeśli scena była dobrze nakręcona, to oznaczało by że nie są to osoby skrajne - Glenn i Eugene. Tekst o tym że "jeszcze się trzyma" jest, z tego co pamiętam przeniesiony z komiksu. Pożyjemy, zobaczymy.

ocenił(a) serial na 10
trebi

Pytanie było kiedy będzie następny sezon, nie chciałam wiedzieć kto zginie. Dowiem się q październiku.

ocenił(a) serial na 3
trebi

negan powiedział: ,, możesz płakać, możesz mrugać, palicho i tak nic Ci to nie da ''