PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177572
6,6 38 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Uprzedzam że nie czytałem komiksu i następne zdanie będzie tylko przypuszczeniem.
Czy możliwe, że infekcja zaczęła przenosić się drogą powietrzną i człowiek po śmierci staje się zombie, nie posiadając nawet żadnej rany ani zadrapania?

Umiera, a wirus we krwi, które dostał się przez powietrze go ożywia.

ocenił(a) serial na 8
kris_46

Też nie czytałem komiksu, ale na forum dawno się dowiedziałem, że SPOJLER wszyscy są zarażeni. Ale to już chyba wiadomo.

ocenił(a) serial na 4
kris_46

Od jakiejś dwóch godzin toczy się rozmowa na ten temat w innym wątku. Jednak jak to się mówi: "kto pyta nie błądzi" I nie, infekcja nie przenosi się drogą powietrzną. Każdy jest zarażony. Z jakich przyczyn? Nie wiadomo. Nawet w komiksie jest to nie wyjaśnione, co jest bardzo dobrym posunięciem ponieważ zmusza każdego do myślenia.

ocenił(a) serial na 7
tomb2525

Boje się zaglądać w inne tematy. Niektórzy walą spoilerami jak z karabinu, nawet o tym nie uprzedzając. Kiedyś pewien geniusz w ten sposób popsuł mi Grę o Tron..
Co do tego jednego aspektu chciałem mieć pewność, reszty dowiem się z komiksu, który zacznę czytać po finale drugiego sezonu.
Dzięki za info :)

ocenił(a) serial na 4
kris_46

Co do spoilerów. Nigdy nie można mieć pewności, że są one prawdziwe jednak w wielu przypadkach się sprawdzają. Powiem ci szczerze, że jeżeli chodzi o TWD to dyskusje właśnie dotyczą tego co się wydarzy w przyszłości (głównie tego) więc wchodzenie na własną odpowiedzialność :D

ocenił(a) serial na 7
tomb2525

Ok, trzymam się z dala. Najpierw komiks. Dzięki za cynk ;)

ocenił(a) serial na 4
kris_46

A tak na marginesie. Nawet jeżeli założysz nowy temat to i tak zdarzy się, że ktoś poleci ze spoilerem. Ja osobiście staram się tego nie robić w nowo założonych tematach.