Ten serial się skończy dobrze .! że nie zginie nikt , bo jak wiadomo niby w komiksie na końcu przeżyją Rick i jego syn ale ja mam taką nadzieje żę i Daryl i Carol również będą żyć , tak samo uwielbiam Megi i Glena .. ;)
A daryl to moja ulubiona postać
oj nie wiadomo kurde co za bzdury ! może to tylko tak w komiksie serial moze byc inny ! jak oni mi zabiją Daryla chyba padnę na zawał !
tragedia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! co to za serial co kończy sie tragicznie , no wez kurde.! nie moga ;/ oby wszystko sie dobrze skonczylo
Ale to nie potfierdzone lol.! KOmiks końca jesszcze niema. Może jednak będzie happyend , nie denerwuj się. xD wzyscy będą żyć i może ludzkość wróci innej opcji nie ma ;/
wiesz chodzi mi to ze sie oglada serial tyle czasu i przyzwyczajasz sie do postaci a pozniej oni umieraj a katastrofa!
Jak wszyscy przeżyją to my zapomnimy o tym, że oglądaliśmy ten serial ... Lecz gdyby zginął np. Daryl to przez cały dzień byś się kręciła i była złą na twórców, że go zabili :/ ALe takie akcje zostają w główce na długi czas:D
chyba bym wylądowała w szpitalu albo bym zemdlała z przerażania ;p
wiesz to serial ale przyzwyczajasz sie do postaci to tak jak by bylo na zywo.
Wlasnie w ostatnim odcinku 6 sezonu pożegnamy albo glenna albo wlasnie daryla hehe ale chyba padnie na glenna.
Bo wprowadzają zła postać z komiksu która odrazu zabiła glenna. Ma on sie pojawić w 6x16 . Ludzie gadają ze to moze byc daryl
o Matko ale mam nadzieje ze nie zabiją Daryla ! :( to była by tragedia a ja pewnie wylądowała bym w szpitalu haha ;p
To nie ja tu wypisuje że wyląduje w szpitalu, jak jakaś postać zginie. A tak serio - jesteś trollem czy masz 13 lat?
Przecież komiks się nie skończył jeszcze :P
I kto wie, kiedy się skończy? Historyjki w tym świecie można pisać jak Modę na sukces - przez lata. Jak dla mnie spoko perspektywa :P