PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177572
6,6 38 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Jest do znalezienia w sieci i jest pierwowzorem, więc będziecie 3 lata świetlne do przodu. Pomijając już fakt, że komiks bije pod względem fabularnym i tekstowym serial na głowę. Polecam

ocenił(a) serial na 10
zarek

Witam jestem fanem serialu The Walking Dead ale komiksu nie widziałem jest on może po polsku ? jak jest to poda ktoś linka?

Z góry dziękuje za odpowiedź:):):)

ocenił(a) serial na 9
ErroR_8

Na chomiku można zassać.

W komiksie podoba mi się przede wszystkim rozwój akcji. Przeczytałam właśnie 10ty zeszyt, a Carl już się obudził po postrzale.

ErroR_8

Na chomiku jest po angielsku szukaj na torrentach tak ludzie pisali we wcześniejszych wątkach i tam są zeszyty po polsku.

ocenił(a) serial na 9
ErroR_8

ja sie tez podepne o prośbę - jak ktoś ma namiary na komiks w calosci - wszystkie dostepne czesci w jednym miejscu i najlepiej przez liniacze, a nie torrenty ;)

ocenił(a) serial na 4
fnh81

A chomik może być? Ja biorę od użytkownika Lut_ek :3

ocenił(a) serial na 4
Badly

Tylko, że po angielsku.

ocenił(a) serial na 9
Badly

może być dzięki :))

ocenił(a) serial na 9
Badly

a jeszcze powiedz mi jak wiesz, który zeszyt odpowiada temu co sie teraz dzieje w serialu?

ocenił(a) serial na 9
fnh81

i jeszcze w jakim programie otwierać ten plik cbr?

ocenił(a) serial na 4
fnh81

Ja to normalnie wypakowuję jak każdego innego zipa czy rara :3
O shit *.* Chyba z farmy się wynoszą gdzieś w 12 zeszycie...

O po polsku 8 tomów (nie zeszytów!) ma MrZagu.

ocenił(a) serial na 9
Badly

ok dzieki dzieki, też juz znalazłam jak otworzyc rarem ;)

fnh81

Ja używam programu Comical, do pobrania w sieci za darmo. Tylko klikasz na ściągnięty zeszyt i od razu automatycznie otwiera Ci się komiks w tym programie.

ocenił(a) serial na 9
cryingslave

juz sobie poradziłam, ale dzieki bardzo :)

fnh81

to miłego czytania życzę :)!!

ocenił(a) serial na 9
cryingslave

Dziękuję :))

ocenił(a) serial na 8
fnh81

jest na chomiku też po polsku:) trzeba szukać "komiks żywe trupy". np. u "Sir48". I do przeglądania ja np. stosuje ComicRack.

ocenił(a) serial na 9
margotka79

właśnie zaczelam sciagac te zywe trupy bo tego po angielku strasznie mało w jednym zeszyciku jest ;)

ale znów jak to się przekłada na tych 98 (?) zeszytów? bo tych tomów po polsku jest 7

ocenił(a) serial na 4
fnh81

Na jeden tom przypada 6 zeszytów.

ocenił(a) serial na 9
Badly

ok dzięki
reszte zedre po angielsku w takim razie :)

ocenił(a) serial na 9
fnh81

Wystarczy średnia znajomość angielskiego i bardzo dobrze się go czyta :)
Szczerze mówiąc boję się przetłumaczony komiks czytać, bo różnie z tłumaczeniami bywa :)

ocenił(a) serial na 9
Beataboni

po angielku fajnie szybko idzie ,ale te po polsku tez fajnie sie czyta ja wczoraj przeczytałam dwa tomy :D doszli zdaje mi sie do więzienia (?) chyba to jest więzenie nie wiem zaraz biorę sie za 3 część :))

a całą reszte juz sciągnę po angielsku, bo nie chce i sie czekać na kolejne polskie tomy ;)

ocenił(a) serial na 8
fnh81

hehe..ja też podczas pierwszego posiedzenia łyknęłam dwa tomy :) miło, że fabuła nie jest identyczna :)

ocenił(a) serial na 9
margotka79

hehe no już 8 tomów mam za soba :D
reszte muszę po angielku ściągnąć

szkoda ze nie ma w siebie 9-15 bo one już się ukazały