ruszy tyłek w poszukiwaniu córki zamiast ciagle ryczec w tej przyczepie...WTF?
Tak., ale mi się wydaje że pod względem psychicznym jest najsłabsza z całej grupy, chyba nawet słabsza niż Andrea a je przygłupi mąż ciągle ją lejący tak ją sterroryzował że chyba nawet przez myśl jej nie przychodzi by mieć własne zdanie, to takim typ kobiety, ze na samą myśl ze mogła by coś zrobić nie tak i "zasłużyć" na kare powoduje ze niemal umiera ze strachu
Sądziłem że skończyła ze swoją przeszłością, dając upust swym emocjom na martwym mężu. No ale jak widać chyba jednak tak łatwo nie można się zmienić ;-)
Dokładnie, babka miała męża psychola dlatego ma porytą banie. Albo na odwrót. W każdym razie wydaje mi się, że gdyby nie Rick, Shane i reszta to długo by nie pozostała przy życiu. Co innego Sophia, w końcu niedawno zgubiła lalkę, którą znalazł Daryl. Być może poszła na grzyby.
Z tego co pamiętam to w komiksie *spoiler*
,,,popełniła ona samobójstwo, więc podejrzewam że twórcy serialu też do tego dążą, chociaż w zupełnie inny sposób. Twórcy komiksu często kładą duży nacisk na to by pokazać że tak naprawdę NIKT nie jest bezpieczny, i żeby to udowodnić posuwają się do takich zagrań jak mordowanie małych dzieci, czy nawet noworodków...więc jeżeli twórcom nie zabraknie jaj to może właśnie śmierć córeczki będzie tym punktem zwrotnym w którym postanowi rzucić się na pożarcie zombiakom.
Co wy macie do Andrei. Obok całej bandy chłopów to ona jest właśnie najsilniejsza z całej tej bandy rozhisteryzowanych bab. Poza ona jeszcze pokaże na co ją stać a to że postrzeliła Daryl'a (co było głupotą jednak jej się nie dziwie patrząc po jego wyglądzie i sposobie chodu) to zwykły błąd. Wiec z łaski swojej zejdźcie z niej. A reszta jest mi obojętna. Jeżeli chodzi o Carol to mogli by ją już dawno z serialu usunąć ale pewnie czekają do tego Fort Bening żeby zrobić to w bardziej dramatyczny sposób