Ostatnio wpadł w moje ręce pierwszy tom tego wspaniałego komiksu pt. "Dni Utracone" i mam pytanie do obeznanych w temacie. Ile wyszło tomów PL i co jaki czas wychodzą?
morgana000 nie wprowadzaj w błąd. To o czym piszesz to są ZESZYTY wydawane w USA, w Polsce komiks wydawany jest w tomach (6 zeszytów w jednym), do tej pory wyszło 15 tomów a komiks nadal jest wydawany, wychodzi średnio co pół roku jak pojawi się pełny materiał na kolejny tom. Może kogoś to zainteresuje - do końca lutego (czyli jeszcze tylko dzisiaj i jutro) w sklepie gildii jest promocja na wszystkie tomy, każdy 25% taniej - http://www.sklep.gildia.pl/szukaj/seria/zywe-trupy
Niestety widzę, że nakład tomów 2, 3, 5 i 6 jest wyczerpany, ale wydawnictwo na facebooku pisało że w miarę sukcesywnie będą pojawiać się dodruki (tom 5 - początek marca).
Dzięki Witcher. O to mi właśnie chodziło. Tomy 1- 8 udało mi się zdobyć od kolegi w formacie CBR. Z tego co wyczytałem na stronie podanej przez Ciebie widać że tomy od 9 do 15 można kupić bez problemu. Na początek kupie sobie 9 i 10 a później sukcesywnie następne. Jeszcze raz dzięki za link do strony.