Czy ten komiks można wypożyczyć w bibliotece ? Jaki jest jego polski tytuł i ile jest tomów?
Wujek Google gryzie czy palce ci zombie odgryzło? Tak ciężko znaleźć ilość tomów i tytuły? pl.wikipedia.org/wiki/%C5%BBywe_trupy
Co do bibliotek - nie wiem, może wyjdź na dwór i przejdź się do najbliższej i zapytaj?
Oj tam, po co te nerwy. I tak póki co nic nowego odnośnie TWD się nie dzieje więc można odpowiedzieć. Komiks składa się jak na razie z 96 zeszytów, które razem tworzą 16 tomów. Od 97 zeszytu (wyjdzie 9 maja) rozpocznie się tom 17, który uwzględnia części od 97-102. Polski tytuł to Żywe Trupy. Komiks można nabyć na stronie empik.com ale możesz mieć trudności ze znalezieniem w jeżyku polskim bo z tego co mi wiadomo są braki. Po angielsku natomiast są na stanie, poza tym ja nie widzę problemu by czytać w tym języku ponieważ jest prosty jak budowa cepa. PS. w bibliotekach raczej go nie znajdziesz. Ja szukałem swego czasu we Wrocku i Legnicy bo tam mieszkałem i nie było. Bibliotekarki powiedziały, że pierwszy raz słyszą o tym tytule. Zawsze pozostaje opcja pobrania z internetu.
"Bibliotekarki powiedziały, że pierwszy raz słyszą o tym tytule"
-ee, dzieńdobry czy są Żywe Trupy?
-...