Myślę,że przekąską trupów pierwszy w kolejce będzie Dale. Ewentualnie może to być jeszcze Carol...potem T-dog lub Andrea.
Można też przyjąć,że gdyby zombi zaatakują farmę (a wydaje mi się,że tak będzie) to kolejność może być taka na pierwszy ząb poleci ta babka co straciła Otisa lub ten dziadzia co ma farmę. Na 3 miejscu ta panna co się ruchała z Glennem (Amy bodajże).
A wy jak myślicie?
Co do twoich wymienionych postaci. Na to że Andrea czy Dale zginą nie licz bo to są główni bohaterowie filmu. Hershel i Maggie też nie zginą bo ich wątek rozwinie się później. Bardzie prawdopodobne jest to że zginie Carol, T-Dog lub właśnie ta co straciła Otisa.
patricia też ciągnęła dłużej...( o ile w serialu tez nazywa sie patricia). ale różnie to bywa:) może t-dog? miałam nadzieję że umrze na zapalenie po rozcięciu ręki( i wtedy straszna prawda o wirusie wyjdzie na jaw), ale jakoś ocalał i ma się dobrze...
Serial schodzi na tory komiksowy czyli najprawdopodobniej Dale długo jeszcze pożyje. Poza tym nie ma po co go zabijać.
SPOILER
W 5. odc. ma wrócić "jednoręki bandyta", osobiście liczę na strzelaninę.
Konkretnie napiszę chyba jednak pierwsza zginie ta wdowa po Otisie,ale nie powiem,że fajnie jakby zginął ktoś z głównych bohaterów poza Rickiem,Glennem i Darylem.Daryl jest spoko według mnie jak śmiga z kuszą niczym Wilhelm Tell :D
Nie czytałem komiksu,dlatego sobie gdybam kto pierwszy wpadnie na ruszt:)
no mi się jednak wydaje że to może być majaczenie daryla a nei powrót Merla. ale kto wie? zapowiedzi sa zbyt enigmatyczne.
nawet jak sie czytało komiks to nic nie wiadomo, bo w serialu sa inne postaci( niektóre oczywiście te same) albo inaczej prowadzone i juz np Shane ma przedłużone życie względem pierwowzoru.