Chce być sama bez ludzi, a zamieszkała w nie tak dalekiej odległości od wszystkich:D
To je TWD, tu nie ma logiki. Miała w scenariuszu, że ma tam siedzieć to siedzi.
A tak swoją drogą ona jest najbardziej wnerwiającą postacią oprócz Morgana i pączusia. Pączuś już gryzie glebę od kilku sezonów a ta dwójeczka to tylko mi gra na nerwach jak się pokazują na ekranie.
Koral był też denerwujący teraz jest dla mnie taki neutralny. Ale Karol faktycznie 0 logiki, zamiast pomóc swojej grupie, ludzi których już taki kawał czasu zna, to ma wywalone i siedzi w fotelu przy kominku XD
a po co ma się oddalać i narażać na niebezpieczeństwo skoro znalazla po drodze ten domek i chciala w nim zamieszkac?
zresztą Morgan i ten drugi już wiedzą, że chce być sama i myślę, że przestaną ją tak często odwiedzać + Morgan ma powiedzieć grupie, że odeszła..Nieważne czy zostanie, czy zmieni miejsce zamieszkania - z tego co powiedziała można wywnioskować, że nikt się nie dowie, że jest w tej chatce ;)
ale na szczęście i tak niedługo dołączy do grupy Ricka i wydaje mi się, że będzie kluczową postacią przy potyczce ze Zbawcami (mimo wszystko nie wiedzą, że ma jakiś związek z Alexandrią, więc nawet może obok nich przejść i tak jej nic nie zrobią :D). W dodatku przez fakt, że nie chce już zabijać, myślę, że przy wojnie zamorduje najwięcej Zbawców i w dużej mierze przyczyni się do aresztu Negana (jeśli pójdą komiksowym tropem).
sooooo znowu może powrócić Carol-terminatorka z czego bardzo bym się cieszył bo to osoba o tysiącach twarzach i nigdy nie wiemy czego możemy się po niej spodziewać :D
ps. już prędzej, w przeciwieństwie do was, wolałbym śmierci Rosity i Carla
wiem, wiem ale co do jej śmierci odniosłem się do komentarza BlackRose.
'Ale Karol faktycznie 0 logiki, zamiast pomóc swojej grupie, ludzi których już taki kawał czasu zna, to ma wywalone i siedzi w fotelu przy kominku XD'
Carol nawet nie ma pojęcia co się dzieję w Alexandrii, nie wie, że Glenn,Abraham,Spencer i Olivia kopnęli w kalendarz więc stąd brak jej inicjatywy. Jestem pewny, że jeśli Rick odwiedzi ją, Morgana i Ezekiela to jak najszybciej będzie chciała im stawić czoła :)