PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177538
6,6 38 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Chce być sama bez ludzi, a zamieszkała w nie tak dalekiej odległości od wszystkich:D

użytkownik usunięty
ruuit

bo kobieta zmienną jest... proste :D

ocenił(a) serial na 6
ruuit

To je TWD, tu nie ma logiki. Miała w scenariuszu, że ma tam siedzieć to siedzi.

A tak swoją drogą ona jest najbardziej wnerwiającą postacią oprócz Morgana i pączusia. Pączuś już gryzie glebę od kilku sezonów a ta dwójeczka to tylko mi gra na nerwach jak się pokazują na ekranie.

ocenił(a) serial na 10
saa

Koral był też denerwujący teraz jest dla mnie taki neutralny. Ale Karol faktycznie 0 logiki, zamiast pomóc swojej grupie, ludzi których już taki kawał czasu zna, to ma wywalone i siedzi w fotelu przy kominku XD

ruuit

niech ją zabiją w końcu

ocenił(a) serial na 10
ruuit

a po co ma się oddalać i narażać na niebezpieczeństwo skoro znalazla po drodze ten domek i chciala w nim zamieszkac?
zresztą Morgan i ten drugi już wiedzą, że chce być sama i myślę, że przestaną ją tak często odwiedzać + Morgan ma powiedzieć grupie, że odeszła..Nieważne czy zostanie, czy zmieni miejsce zamieszkania - z tego co powiedziała można wywnioskować, że nikt się nie dowie, że jest w tej chatce ;)
ale na szczęście i tak niedługo dołączy do grupy Ricka i wydaje mi się, że będzie kluczową postacią przy potyczce ze Zbawcami (mimo wszystko nie wiedzą, że ma jakiś związek z Alexandrią, więc nawet może obok nich przejść i tak jej nic nie zrobią :D). W dodatku przez fakt, że nie chce już zabijać, myślę, że przy wojnie zamorduje najwięcej Zbawców i w dużej mierze przyczyni się do aresztu Negana (jeśli pójdą komiksowym tropem).
sooooo znowu może powrócić Carol-terminatorka z czego bardzo bym się cieszył bo to osoba o tysiącach twarzach i nigdy nie wiemy czego możemy się po niej spodziewać :D
ps. już prędzej, w przeciwieństwie do was, wolałbym śmierci Rosity i Carla

ocenił(a) serial na 10
Screamomaniak

Nie mówiłem że chcę jej śmierci tylko ta pokrętna logika...

ocenił(a) serial na 10
ruuit

wiem, wiem ale co do jej śmierci odniosłem się do komentarza BlackRose.

'Ale Karol faktycznie 0 logiki, zamiast pomóc swojej grupie, ludzi których już taki kawał czasu zna, to ma wywalone i siedzi w fotelu przy kominku XD'

Carol nawet nie ma pojęcia co się dzieję w Alexandrii, nie wie, że Glenn,Abraham,Spencer i Olivia kopnęli w kalendarz więc stąd brak jej inicjatywy. Jestem pewny, że jeśli Rick odwiedzi ją, Morgana i Ezekiela to jak najszybciej będzie chciała im stawić czoła :)