Witam.Nigdy jakoś bardzo nie interesowałem się serialami podczas gdy moi rówieśnicy się nimi zachwycali.Ostatnio mając trochę czasu wolnego,stwierdziłem,że coś obejrzę.Mimo,że nienawidzę horrorów padło na TWD.Na początku jak to zawsze wprowadzenie, ale z czasem zaczęło mnie to coraz bardziej wciągać.Z dnia na dzień chciałem więcej oglądać.Przyznam szczerze,mimo iż czytałem wiele wypowiedzi,że np nudny 4 sezon czy coś w tym stylu, dla mnie nie było ani chwili nudy.Jestem po prostu zaskoczony jak fajnie mi się to oglądało.Teraz czekam na sezon 7, zastanawiając się kto może zostać ofiarą Negana. Czas może wybrać następny serial tylko jaki? :D
Mówisz? Czytałem wiele o tym i może się skuszę :D Tylko też sporo sezonów tego jest :D
1 sezon dobry ( wprowadzenie 6 odcinkowe)
2 sezon bardzo dobry,
3 - genialny,
4- mistrzostwo swiata,
5- dokończenie wątków (arcy genialny sezon!!- trup sciele się gęsto)
jednym słowem musisz obejrzeć !
Hmm no okej w takim razie może się za to wezmę :D A oglądałeś jeszcze jakiś serial i coś polecasz? :)
ja gustuje też w klimatach mafinych dlatego obejrzałem ganialną gomorre i narcos (oba seriale). oprócz the walking dead ogladam gre o tron i wikingowie. Oba bardzo dobre ! Filozoficzny chyba dla mnie NAJLEPSZY serial oprócz breaking bad to pozostawieni. Opowiada o dramacie rodzinnym, znikneło 2 % ludzkości i ludzie zmuszeni są się z tą myślą oswoić. PIĘKNY :)