PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177572
6,6 38 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Jestem strasznie ciekaw czy brat Daryla się jeszcze pojawi, mam nadzieję że tak !
Zamiast reki będzie hak czy jakaś inna bron do rozwalania głów szwędaczy :D haha

Tomalaaa89

Na 100% jeszcze będzie. Mam tylko nadzieję, że pojawi się w jakiś ciekawy sposób chociaż po tym co jak na razie prezentuje drugi sezon pod względem scenariusza to pewnie będzie to jakiś lichy bez sens, np. okaże się, że jest w grupie tych dobrze uzbrojonych ludzi, którzy chcieli wbić się na farmę hershela i gadali coś o Nebrasce. Taki scenariusz okazałby się strasznie głupi ale nie będę zaskoczony jeżeli tak właśnie sobie wymyślili.

ocenił(a) serial na 9
Heman

No też nad tym myślałem, ale mam nadzieje że tak nie będzie !

ocenił(a) serial na 7
Tomalaaa89

pewnie dednął xp

ocenił(a) serial na 5
Heman

A ja właśnie uważam, że taka opcja jest bardzo ciekawa. Daryl stanie przed wyborem - iść z bratem czy bronić 'his boys'' ;D
Aczkolwiek fajnie byłoby również gdyby po prostu spotkali się gdzieś ''w połowie drogi'' i Merle znowu dołączyłby do grupy.

ocenił(a) serial na 9
BeeBee61

Nie nie może i Merle nie rozegrał na razie zbyt długiego epizodu, ale wiem jedno że jeśli się spotkają to będzie chciał wykończyć Ricka i się zemścić, mogło by też dojść do Bratobójczej walki ... Ale w żądnym wypadku spotkania się na drodze i żyli długo i szczęśliwie, właśnie zginą Shane więc potrzebny nowy zły charakter że się tak wyrażę :)

ocenił(a) serial na 6
Tomalaaa89

ja to bym chcial zeby sie morgan pojawil znow ;p

ocenił(a) serial na 9
dawid1420

A ja to bym chciała gwiazdkę z nieba :D