Zapraszam do pobierania przez napiprojekt albo z napisy24
Pasują na pewno do wersji 2HD, nie wiem jak do innych.
Kocham cię :3 http://img705.imageshack.us/img705/2010/hug2j.gif
A ja zamiast ściągać odcinek i napisy to w pracy siedzę! Za jakie grzechy :3
do 2hd pasują :) jak ktoś chce mam odc do pobrania za godz wgram te napisy albo jak ktos woli napisy oddzielnie
keeveek jesteś super co do napisów pełny profesjonalizm do pobrania chomik ( robson8080 )
Tłumaczysz jeszcze jakieś seriale keeveek !
zobaczymy, może w wakacje :P teraz jestem dosyć zarobiony :D Jeżeli jesteś jedną z tych osób, które uploadują seriale na seriale online ii tv itd, to możesz wrzucić z moimi napisami, będę wdzięczny ;)
jeszcze tam nie dodawałam nie wiem jakie tam są zasady dodawania na pewno konto trzeba założyć ale czy to jest płatne nie wiem na chomiku mogę dodać od kogo są te napisy i gdzie można pobierać :)
720p.HDTV.x264-IMMERSE,zawsze w tej kopii ściągam i oglądam.Ogromne dzięki za pracę,którą wkładasz.
A tak z czystej ciekawości zapytam,gdyż zawsze mnie to interesowało..ile czasu zajmuje Ci przetłumaczenie jednego odcinka The Walking Dead?
tłumaczyłem na razie tylko dwa najnowsze odcinki, ale zajmuje mi to mniej więcej półtorej godziny.
Wliczasz w to czas, żeby obejrzeć odcinek przed? Bo tego, że potem ich nie sprawdzasz puszczając z odcinkiem to jestem całkiem pewny:)
liczę bez czasu obejrzenia. najpierw oglądam odcinek po angielsku. potem robię napisy, staram się w miarę śledzić z fabułą (subedit). Potem od razu wrzucam, bo muszę lecieć na zajęcia. Dopiero po zajęciach nanoszę poprawki :P
ludzie chcą szybkich napisów, to im je daję. Myślę, że jak na czas, o której są dostępne (przed 12:00 tego samego dnia) to są dobrej jakości.
Ma ktoś nagrana rozmowę która była na żywo w AMC po zakończeniu odcinka? Jeśli tak to bardzo proszę o PW.