na podnapisi są angielskie. jak nawet nie jesteś taki zaawansowany w angielskim to i tak powinieneś zrozumieć, co się tam dzieje. słownictwo nie jest naprawdę trudne.
Napisy są już od dawna na napiprojekt znajdziecie hatak za szybko nie przetłumaczy :)
O ludzie. Po co ciągle zakładacie temat o napisy po każdym odcinku? Zwykle się pojawiają wciągu dnia, nie łaska poczekać? A nie tylko "kiedy będą napisy?", "wiecie coś o napisach?". Może to będzie dla was zaskoczenie, ale tłumaczący też mają życie! SUPRAJS!!!
Jakbyś nie widział, spytaliśmy się i była cisza.
Następnie Pan Rumunus napisał, że są napisy.
Teraz go prosimy aby je upublicznił.
SUPRAJS
Oho! Widzę lenistwo, bo nie spojrzałeś w profil i napisałeś "nie widział" zamiast "nie widziała".
Teraz dalej. Założyłeś temat około godziny 14 (wyświetla mi 7 godzin temu). Czyli mniej więcej jak ludzie są w pracy ewentualnie w szkole (nie wiem, kto się zajmuje napisami), więc o porze w której ludzie są zajęci i nie żyją napisami. Czyli jak pisałam wcześniej: ludzie mają życie (suprajs!). Wy ludzie zamiast poczekać cierpliwie wolicie zakładać od pierdyliona tematów o tym samym. No bo po co wejść na stronie napisy24, gdzie są wypisane postępy w tłumaczeniach albo/i na Grupy Hatak. Nie no lepiej walnąć temacik 10 godzin po Amerykańskiej premierze, bo przecież inni nie robią nic innego tylko tłumaczą, a sobie poczekam, aż mi ktoś napisze, że już sobie mogę ściągać.
Zwykle napisy są do godziny 19 (sama wtedy dopiero ściągam odcinek jak i napisy), więc to tak ciężko ustalić sobie jedną godzinę i wg niej patrzeć?! Musicie kilka godzin po odcinku walić takim tematem?
Mam napisy, jak ktoś chce to niech poda maila czy coś, wyślę:p Napiproject mi właśnie znalazło.
Nie mogę ci wysłać prywatnej wiadomości, a maila nie będę publikować. Napiprojekt mi nie wyszukuje dalej. Lol? Podaj nazwę twojego pliku z walking dead pls. Albo zuploaduj na speedyshare czy cuś please.