A zapowiadała się fajna postać . Wizualnie wyglądał znakomice . Fajnie ubrany , stylowa bransoleta na prawej ręce , kabura z bronią niedbale przypięta do pasa , no i ten błysk w oczach gdy mówi ze wszystko co posiada nasza trójka bohaterów należy do niego . No i gładko rozbroił Daryla , Sashe i Abrahama Ogólnie taki nonszalancko-luzacki styl miał . No właśnie - miał .
Jego brak zdecydowania czy zabić czy nie zabić a możne jednak zabić , doprowadził do tego ze Daryl mógł ich wysadzić . Scena wybuchu została jednak wykonana wyjątkowo sztucznie . Daryl zza tej ciężarówki mógł rzucić w motocyklistów pare granatów . Ludzie Negana by je odprowadzali wzrokiem patrząc jak toczą sie one im pod nogi i wtedy - BUM !
Az dziw ze Daryl z tej ciezarówki nie wyciągnął haubicy :/
Są takie momenty, w których Prezydent Pieseu traci wiarę w inteligencję ludzi.
Ciekawe, ilu jest jeszcze inteligentów sądzących, że przywódca grupy był Neganem? Co trzeba mieć w mózgu, by sądzić, że "Negan" powiedziałby "wszystkie wasze rzeczy należą do Negana" zamiast "wszystkie wasze rzeczy są moje"?
Ja oglądałem bez tłumaczenia aby szlifować swój angielski , więc może coś zle zrozumiałem .
Ale Negan faktycznie mówi ze wszystko co oni mają przy sobie należy do Negana , aby potem te własnie wszystkie rzeczy im rekwiruje . Więc logicznie myśląc należy uznać ze to Negan a jego mówienie o sobie w trzeciej osobie , uznałem za specyfike charakteru . Ale czyż potem Sasha nie pyta sie go "Who are you Negan" ?
Na co on odpowiada "Ding dong" i coś tam sobie podśpiewuje celując w Sashe .
Czy Ty obwieściłbyś użytkownikom, że ten post należy do Ciebie używając formy "ten post należy do Padraiga" czy raczej "ten post jest mój"?
A jednak mnie rozczarował :/ Kolejny odcinek . Atak grupy Ricka na baze Negana . Ok rozumiem ze około dziesięciu ludzi jest wstanie pokonac plus minus 30 , zwłaszcza ze wykorzystali oni element zaskoczenia i większosc ludzi Negana nie zdążyła nawet siegnąc po bron maszynową , ale głupota Negana który wyjeżdża sobie na motorze Daryla -po całej jatce kiedy juz jest widno - pod sam nos grupy Ricka , jest zadziwiająca . Potem kiedy Rick go pyta gdzie był Negan - tu czy tam , ten zamiast wskazac na losowego poległego to przyznaje sie ze to on jest Neganem i chce pogadac . No to pogadał sobie ale z pociskiem z broni Ricka . Negan zginął szybciej niz epizodyczny Joe . No i wcale na twardziela nie wyglądał .
Ty szybki jesteś . No nie gadaj ze to nie był Negan , oglądam bez tłumacza i on wyraznie mówi "I'm the Negan , we must talk" .