PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177555
6,6 38 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Negan

ocenił(a) serial na 10

W jakich okolicznościach do serialu dojdzie ta postać. Czy to będzie miało związane z Alexandrią, czy może z tą Wolves?

ocenił(a) serial na 3
mikolaj_Osinski_filmweb

Wiec tak. Serial jest miedzy pokazaniem grupy wilków. W komiksie była to zwykła banda rabusiów którzy zgina wszyscy przy bramie , natomiast niewiem jak bedzie to w serialu, w komiksie po tej bandzie była akcja w której maz jessie zabija żonę przywódcy Aleksandrii, rick za to wykona egzekucje i zabije go.. A potem bedzie pukal bladyne :D. Następnie bedzie akcja z horda zombi wokół całej Aleksandrii !!! Tu bedzie masakra duzo osób zginie, połowa głównych bohaterów w tym synki blondyny oraz sama blondyna. Zombi tpwejda do środka, posmaruja sie trupami ale to nie wystarczy zaatakują syna blondii i go bedą gryźć , jessie nie bedzie chciała puścić swojego syna imbedzie trzymała cara za rękę , wtedy uwaga rick podobnie jak w grze obcina jej rękę zeby mogły ja zjeść :D, carl traci, morgan umiera oraz całe dowództwo Aleksandrii. Jednak ricki postanawiają resztkami sił wyciąć cała hordę i im sie to udaje, odbudowuje Aleksandrie i przejmuje dowodzenie :) pojawiaja sie kolejna grupa dowodzona przez negana który zmierza haracz zamian za ochronę, rickowi to sie nie spodoba . Negan przy pierwszej okazji miażdży głowę glenowi. W tej samej chwili jego człowiek zabija ambrahama strzałem z kuszy w twarz. Rick zostaje wyśmiany i poniżany wiele razy. Zaplanował zamach. Na negana, lecz sie nie powiódł. Bedzie istniało jeszcze jedno osiedle bezpieczne, jeszcźe większe niż aleksandria, pt. Hilltop taśm wszyscy sie przeniosą , wczesniej negan zniszczy dosłownie cała Aleksandrie w pył. Rozpęta sie woja , ale to juz Jaśka na całego :D prawdopodobnie finał 6 lub półfinał 7 :D

ocenił(a) serial na 6
mateuszz27

Za bardzo streszczasz, opanuj się. To SPOJLERING że HEJ! Można przekazać mniej informacji.

ocenił(a) serial na 3
Arolowy

Nie chciało mi sie pisać . Skopiowałem z innego posta :D

ocenił(a) serial na 10
mateuszz27

Dzięki wielkie, a o co chodzi z tą Wolves?

ocenił(a) serial na 3
mikolaj_Osinski_filmweb

W komiksie Byli pod inna nazwa. I ogólnie podeszli pod bramę Aleksandrii , chciali wejść siła . Andrea czyli serialowa saha , weszła na wieże kościelna i snajpera zabiła przywódcę a ricki resztę :D

ocenił(a) serial na 10
mateuszz27

aaaa, czyli to co było w zwiastunie?

ocenił(a) serial na 3
mikolaj_Osinski_filmweb

Niewiem, raczej akcja taa bedzie w finale sezonu.

ocenił(a) serial na 8
mikolaj_Osinski_filmweb

Negan zabije Glenna !!

użytkownik usunięty
ttrroonnkk

Saha ma robić za Andreę? Śmiech na sali!!

Raczej nie spodziewałabym sie Negana w tym sezonie. Ale czas pokaże :)

looknijcie na twd - army pl [bez spacji]