PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177528
6,6 38 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Czy ktoś mi może tak łopatologicznie wytłumaczyć o co ten Morales miał wąty do Ricka? Bo serio ale nie zaczaiłam tego wątku zupełnie...

ocenił(a) serial na 9
majku4

Morales uprzytomnił Rickowi , że był kiedyś ,,dobrym policjantem" . Rick stał się najgorszym złem tego świata?Chcąc nie chcąc Morales dokopał się do sumienia Ricka?

ocenił(a) serial na 7
Mikael82

Chodziło mi raczej o to że dwóch facetów (którzy rozstali się w dobrych stosunkach o ile dobrze pamietam) spotyka się po latach w świecie apokalipsy i na spokojnie pogadać co u nich słuchać, to jeden drugiemu grozi bronią i informuje swojego szefa że go złapał. W skrócie: dlaczego Morales nienawidził Ricka?

ocenił(a) serial na 9
majku4

Morales słyszał co robi ekipa Ricka. Zabija, poza tym sam wspomniał , że widział jak Rick walczył z tym gościem w drugim pokoju. Zabił ojca małego dziecka.
Kolejna rzecz, oni wcale niebyli w jakiś super stosunkach w Atlancie - byli ze sobą jeden epizod? Żadnych relacji typowo przyjacielskich nie było.
Następna - Morales wspominał ,że ich dobre strony, ich dobre sumienia dawno umarły , teraz są złymi ludźmi , z tą różnicą, że to Morales trzyma broń w rękach.

Dodatkowo niejako wymienili się pewnym informacjami - Rick powiedział kto zginął z dawnej ekipy, a Morales powiedział ,że stracił swoją rodzinę i był bliski śmierci.Negany go nie jako uratowały i nadały sens życia.

ocenił(a) serial na 5
majku4

>Ekipa ricka zabiła ok 150 zbawców
>Oni stracili maks 20 osób
HURR HURR ZBAWCY SĄ ŹLI

ocenił(a) serial na 9
Przemo2323

Epizod zatytułowany ,,Monster" , tymi potworami są ludzie Ricka.