PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 179 tys. ocen
7,8 10 1 178584
6,6 29 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

O tak,

ocenił(a) serial na 9

Jeden z najlepszych seriali jakie oglądałam! Trzymający w napięciu, wciągający z dużą
ilością akcji izaskoczenia!

ocenił(a) serial na 4
doroti90

to musiałaś mało tych seriali obejrzeć...napięcie i akcja w TWD :O ???

ocenił(a) serial na 9
kamil665544

sporo ich obejrzałam :) oczywiście, ze napięcie to podstawa.

ocenił(a) serial na 3
doroti90

Chyba napięcie między pośladkami z nudów i chęci wyłączenia tego ekhm.. serialu z nieumarłymi.

ocenił(a) serial na 10
TheWitcher_666

ciekawi mnie dlaczego plujesz jadem na ten serial w każdym wątku, zamiast zrobić to raz i porządnie i dać upust swoim negatywnym emocjom. wszędzie piszesz to samo - i uwierz mi, to jest bardziej nudziarskie, niż TWD. :-)

ocenił(a) serial na 5
suicideblonde90

On po prostu próbuje nas nawrócić na właściwą drogę - drogę hejtowania TWD, a my, jak na szarą masę przystało, zachwycamy się tym gniotem zamiast przesiadywać na forum tylko po to, aby dać innym do zrozumienia jak bardzo ten serial jest kiepski . Wstydźmy się.

ocenił(a) serial na 10
BeeBee61

idę się wytarzać w popiole, bo pewnie posypanie głowy to za mało. ;-)

ocenił(a) serial na 3
suicideblonde90

Już napisałem moją własną recenzję na temat tego serialu.
Wystarczy przewinąć kilka stron.
Ludziom się bardzo podobało to co powiedziałem i kiedy wszystkie jego największe wady wywlekłem na światło dzienne.

ocenił(a) serial na 9
TheWitcher_666

napięcie miedzy pośladkami z nudów dopada chyba kogoś zupełnie kogoś innego , żeby komentować coś na czym czego nie tolerujesz. Masz prawo mieć swoje zdanie na temat serialu-nie podoba Ci sie, nie oglądaj. Jeśli ktoś lubi tego typu klimaty to jeden z najlepszych seriali- zresztą ocena sama mowi za siebie. Zapewne obniżona przez takich jak Ty, którzy nie znają się na rzeczy:)

ocenił(a) serial na 3
doroti90

Ocena mówi sama za siebie?
Litości.
Gimbusiarnia daje 10 / 10 takim przejedzonym, bezdennie głupim kitom jak Skazani na shawshank, a przykładowo Dźwięki muzyki dostają od nich 2 / 10 więc niby ocena Filmweb jest wyznacznikiem jakości?
Rozumiem.
Zmieniłaś na zawsze mój światopogląd.
Moje życie już nigdy nie będzie takie samo.

ocenił(a) serial na 10
TheWitcher_666

Skazani na Shawshank to głupi kit? litości... aktorstwo na najwyższym poziomie, genialną, wzruszającą historię nazywasz głupim kitem...? odrobinia szacunku dla filmu.

ocenił(a) serial na 9
doroti90

polecam serial 24 :) z kieferem sutherlandem. Istne dzieło. Dużo zwrotów akcji :)

ocenił(a) serial na 6
doroti90

A ja bym powiedziała, że akcja im się rozjechała przesiedzieli cały sezon na farmie i mało tam się działo. Oby kolejny sezon miał więcej akcji. Generalnie serial jest świetny, jak już pokażą zombie to wyglądają przerażająco.

ocenił(a) serial na 8
doroti90

Tak z ciekawości. Czemu zombiaki biegają? Nie pamiętam jak to było w 1 sezonie, ale dzisiaj z nudów wzięłam się za 2 odcinek 2 sezonu i się zastanawiam. Przecież zombie nie biegają.
A co do samego serialu, jest ok. Faktycznie 1 sezon był ciekawszy, ale odczucia ludzi też są bardzo ważne, bo mało realne byłoby to gdyby niczym się nie przejmowali. A dla hejterów... jak się nie podoba to się nie ogląda. Nie widzę sensu krytykowania w każdy możliwy sposób.