Jeden z najlepszych seriali jakie oglądałam! Trzymający w napięciu, wciągający z dużą
ilością akcji izaskoczenia!
Chyba napięcie między pośladkami z nudów i chęci wyłączenia tego ekhm.. serialu z nieumarłymi.
ciekawi mnie dlaczego plujesz jadem na ten serial w każdym wątku, zamiast zrobić to raz i porządnie i dać upust swoim negatywnym emocjom. wszędzie piszesz to samo - i uwierz mi, to jest bardziej nudziarskie, niż TWD. :-)
On po prostu próbuje nas nawrócić na właściwą drogę - drogę hejtowania TWD, a my, jak na szarą masę przystało, zachwycamy się tym gniotem zamiast przesiadywać na forum tylko po to, aby dać innym do zrozumienia jak bardzo ten serial jest kiepski . Wstydźmy się.
Już napisałem moją własną recenzję na temat tego serialu.
Wystarczy przewinąć kilka stron.
Ludziom się bardzo podobało to co powiedziałem i kiedy wszystkie jego największe wady wywlekłem na światło dzienne.
napięcie miedzy pośladkami z nudów dopada chyba kogoś zupełnie kogoś innego , żeby komentować coś na czym czego nie tolerujesz. Masz prawo mieć swoje zdanie na temat serialu-nie podoba Ci sie, nie oglądaj. Jeśli ktoś lubi tego typu klimaty to jeden z najlepszych seriali- zresztą ocena sama mowi za siebie. Zapewne obniżona przez takich jak Ty, którzy nie znają się na rzeczy:)
Ocena mówi sama za siebie?
Litości.
Gimbusiarnia daje 10 / 10 takim przejedzonym, bezdennie głupim kitom jak Skazani na shawshank, a przykładowo Dźwięki muzyki dostają od nich 2 / 10 więc niby ocena Filmweb jest wyznacznikiem jakości?
Rozumiem.
Zmieniłaś na zawsze mój światopogląd.
Moje życie już nigdy nie będzie takie samo.
Skazani na Shawshank to głupi kit? litości... aktorstwo na najwyższym poziomie, genialną, wzruszającą historię nazywasz głupim kitem...? odrobinia szacunku dla filmu.
polecam serial 24 :) z kieferem sutherlandem. Istne dzieło. Dużo zwrotów akcji :)
A ja bym powiedziała, że akcja im się rozjechała przesiedzieli cały sezon na farmie i mało tam się działo. Oby kolejny sezon miał więcej akcji. Generalnie serial jest świetny, jak już pokażą zombie to wyglądają przerażająco.
Tak z ciekawości. Czemu zombiaki biegają? Nie pamiętam jak to było w 1 sezonie, ale dzisiaj z nudów wzięłam się za 2 odcinek 2 sezonu i się zastanawiam. Przecież zombie nie biegają.
A co do samego serialu, jest ok. Faktycznie 1 sezon był ciekawszy, ale odczucia ludzi też są bardzo ważne, bo mało realne byłoby to gdyby niczym się nie przejmowali. A dla hejterów... jak się nie podoba to się nie ogląda. Nie widzę sensu krytykowania w każdy możliwy sposób.