Witam. Jak to sie stało, żę Shane zamienił sie w zombie skoro nie został ugryziony przez żadnego z nich? Umknęło mi coś podczas oglądania?
tyyyyyyyle razy było to mówione już na tym forum. Shane nie został ugryziony.. po prostu wszyscy są zarażeni i po śmierci przemieniają się w zombie.
ten doktorek w centrum chorób w atlancie, nie wiem czy pamietasz, powiedział wtedy coś Rickowi do ucha
no i właśnie mu powiedział, że wszyscy i tak są zarazeni i po smierci zmienią się w zombie, a ugryzienie zombiaka zabija od razu
chyba ze jest to np kończyna i odetnie sie ją szybko to daje szanse na przezycie ;)
dziwi mnie, że Rick zabijając Shane`a zapomniał o tym ;)
Ugryzienie po prostu jest w jakiś sposób trujące i tyle.
Akurat, że Rick nie pomyślał to się nie dziwię, w końcu czy Ty byś w to uwierzył? W dodatku z ust gościa-samobójcy chcącego do tego zabić Ciebie i rodzinę?
no nie tylko trujące i tyle, bo chodzi o to, że powoduje bardzo szybką śmierć i powrót również dosyć szybki ;)
a co do doktorka to po co to było pokazywane, że ten mu coś mówi itd
mogli jakoś nawrócić do tego, chociaż pokazac przez kilka sekund jak Rick widzi martwego już Shane`a i pokazać tą scenę gdy doktor mu mówi tym razem głośno i wyraźnie co jest grane - moim zdaniem fajnie by to wszystko wyjasniło
a że zrobili jak zrobili no cóż ;)
No a trucizna to nie powoduje szybkiej śmierci? A co do powrotu to nie jest zależny od rodzaju śmierci.
powoduje, ale napisałes to tak "Ugryzienie po prostu jest w jakiś sposób trujące i tyle"
no to nie tyle, tylko powoduje szybką śmierć, a to ma znaczenie w tym wypadku
napisałam wyżej, że ugryzienie zombie zabija od razu
Ty wyskoczyłes z trucizną i nie będe tego rozdrabniac na czynniki pierwsze :D
Ugryzienie nie zabija od razu. Jakoś Jim z pierwszego sezonu nie umarł natychmiast po ugryzieniu.
Za tysięczne pytanie na ten sam temat na który były udzielane już odpowiedzi powinien być ban...... ludzie jak was coś ciekawi to przejrzyjcie forum na pewno coś będzie napisane.... mam wrażenie że robicie to specjalnie ale mniejsza .... WSZYSCY SĄ NOSICIELAMI WIRUSA KORY UAKTYWNIA SIĘ W ORGANIZMIE CZŁOWIEKA PO ŚMIERCI..... KONTAKT Z TRUPOSZEM PRZEZ UGRYZIENIE LUB ZADRAPANIE TO TYLKO PRZYSPIESZA.....