PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177546
6,6 38 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Za mną cztery odcinki.Obejrzałam je pod rząd jest to bowiem ten rodzaj serialu gdzie po
obejrzeniu jednego odcinka nie można doczekać się następnego.A oglądanie dostarcza i
dreszczyk i smutek i wzruszenie i śmiech.Nie jest to jakaś tam sieczka o zombie.Mamy
zwykłych ludzi którzy znaleźli się w niezwykłej rzeczywistości.Bohaterów można polubić,czuć
do nich niechęć, rozumieć, nie rozumieć w każdym razie budzą jakieś emocje.Zabieram się
do dalszego oglądania.Mam nadzieje że moje zainteresowanie tym serialem nie osłabnie.

aggama

ps.Dzięki Filmwebie za wprowadzenie w błąd.To ja się napalam na drugi sezon a tu powstał dopiero jeden odcinek?? to czemu (i tu się powstrzymuje od użycia epitetów) napisaliście że najlepiej oceniony został epizod 2 sezonu 2 ?????? niech ktoś to łaskawie poprawi.Swoją drogą dobrze że zaczęłam oglądać dopiero teraz.Czekać prawie rok na drugi sezon to jakaś kpina.

aggama

Widzialem kilka odcinkow (z 4-5) na Fox (czy jakos tak) i sam jestem zdziwiony czemu nie leca dalej, myslalem, ze to przerwa na wakacje. Nie wiem dokladnie jak to wyglada ale mam nadzieje na 'oblukanie' reszty. Czytalem komiks (na razie 7 jak pamietam tomów). Komiks jest rewelacyjny, w filmie bylo kilka zmian ale obronily sie moim zdaniem, zreszta w sumie dobrze, ze serial kreca. Polecam komiks, niby zombi lecz wysmienicie podane :)

ocenił(a) serial na 7
finallyh

większość seriali jest puszczana w tym samym okresie i przerwa między sezonami jest roczna. Poza tasiemcami w stylu house'a.

ocenił(a) serial na 9
keeveek

Ja już właśnie czekam prawie rok :) Mam tylko nadzieje że 2 sezon też będzie tak dobry jak 1 :D

ocenił(a) serial na 10
finallyh

na fox byly wszystkie odcinki sezonu pierwszego czyli 6;p

AlbertWesker

Za mną dwa odcinki drugiego sezonu i na szczęście mogę podtrzymać swoją opinię o 1 sezonie.Nie mam foxa Albercie ;) oglądam online.

ocenił(a) serial na 10
aggama

za mną też:) na foxie ostatnio pierwszy leciał ale w sieci oglądałem drugi już:)