Za mną cztery odcinki.Obejrzałam je pod rząd jest to bowiem ten rodzaj serialu gdzie po
obejrzeniu jednego odcinka nie można doczekać się następnego.A oglądanie dostarcza i
dreszczyk i smutek i wzruszenie i śmiech.Nie jest to jakaś tam sieczka o zombie.Mamy
zwykłych ludzi którzy znaleźli się w niezwykłej rzeczywistości.Bohaterów można polubić,czuć
do nich niechęć, rozumieć, nie rozumieć w każdym razie budzą jakieś emocje.Zabieram się
do dalszego oglądania.Mam nadzieje że moje zainteresowanie tym serialem nie osłabnie.
ps.Dzięki Filmwebie za wprowadzenie w błąd.To ja się napalam na drugi sezon a tu powstał dopiero jeden odcinek?? to czemu (i tu się powstrzymuje od użycia epitetów) napisaliście że najlepiej oceniony został epizod 2 sezonu 2 ?????? niech ktoś to łaskawie poprawi.Swoją drogą dobrze że zaczęłam oglądać dopiero teraz.Czekać prawie rok na drugi sezon to jakaś kpina.
Widzialem kilka odcinkow (z 4-5) na Fox (czy jakos tak) i sam jestem zdziwiony czemu nie leca dalej, myslalem, ze to przerwa na wakacje. Nie wiem dokladnie jak to wyglada ale mam nadzieje na 'oblukanie' reszty. Czytalem komiks (na razie 7 jak pamietam tomów). Komiks jest rewelacyjny, w filmie bylo kilka zmian ale obronily sie moim zdaniem, zreszta w sumie dobrze, ze serial kreca. Polecam komiks, niby zombi lecz wysmienicie podane :)
większość seriali jest puszczana w tym samym okresie i przerwa między sezonami jest roczna. Poza tasiemcami w stylu house'a.
Ja już właśnie czekam prawie rok :) Mam tylko nadzieje że 2 sezon też będzie tak dobry jak 1 :D
Za mną dwa odcinki drugiego sezonu i na szczęście mogę podtrzymać swoją opinię o 1 sezonie.Nie mam foxa Albercie ;) oglądam online.