PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177594
6,6 38 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/64dc13629add7c59.html

Twócy serialu "The Walking Dead" opublikowali w sieci pierwsze zdjęcie jednego z
najsłynniejszych łotrów z komiksu czyli Gubernatora. Wciela się w niego David Morrissey.
Przypomnijmy, że Gubernator zadebiutował w 27. numerze. Doczekał się także własnej książki
pt. "Narodziny Gubernatora". Gubernator jest przywódcą Woodbury, małej osady ocalałych.
Staje się głównym przeciwnikiem Ricka Grimesa i jego grupy. Morrissey zadebiutuje w 3.
sezonie, do którego obecnie trwają zdjęcia.
Aktora widzowie mogą kojarzyć z serialu "State of Play", "Meadowlands", "The Deal" czy
"Blackpool". Pojawił się także w takich filmach jak "The Reaping", "Kochanice króla", "Centurion",
"Koń wodny", "Nowhere Boy" oraz "Blitz". Premiera jesienią.

ocenił(a) serial na 4
Lucek__90

O ile do tej pory, pod względem wyglądu, udało im się za każdym razem dopasować aktora/aktorkę (patrz Rick, Glenn czy Andrea), o tyle teraz dali kompletnie ciała. Już nawet ze zdjęcia nie czuć tego tzw. zła, jakie emanowało z samej komiksowej wersji. No cóż, pozostaje nam mieć jedynie nadzieję na to, iż pod względem aktorskim będzie dobrze. No ale cóż, pożyjemy zobaczymy.

PS. Gubernator książek doczeka się aż 3. To tak na marginesie oczywiście :)

ocenił(a) serial na 5
tomb2525

Dokładnie. Gdzie mu tam do naszego podleca... Ten tu wygląda jak ułożony ojciec trojga (żywych) dzieci. Boję się, boję o ten trzeci sezon.

P.S. Michonne! Nie rozczaruj mnie!
P.P.S. Z tym dopasowaniem to ciała dali przy Carol, moim zdaniem. No i Dale mógł być nieco mniej zdziadziały. Nic dziwnego, że pominęli wątek romansu z Andreą, taki przecież ważny w komiksie.

ocenił(a) serial na 4
Dziubla

Wiesz wygląd, wyglądem, ale czytałem gdzieś że ten aktor świetnie sprawdza się w roli czarnych charakterów, a gra aktorska jest przecież najważniejsze. Ponadto znalazłem info, jakoby Kirkman interweniował w sprawie inspiracji David'a, skutkiem czego, nasz aktor przerzucił się z książki na KOMIKS! Jeżeli wierzyć tym newsom to wszystko jest na bardzo dobrej drodze. Co do MIchonne to w necie krąży już od dłuższego czasu fotka aktorki. Wstawiam więc link do zdjęcia, gdyby ktoś nie wiedział http://www.comingsoon.net/news/tvnews.php?id=90565

ocenił(a) serial na 7
Lucek__90

wg mnie bardzo dobry wybór ;)

ocenił(a) serial na 8
Lucek__90

Wygląda beznadziejnie :(

ocenił(a) serial na 6
Lucek__90

Danny Trejo pls.

ocenił(a) serial na 4
dawid1420

Też o nim właśnie myślałem. Byłby to wręcz idealny wybór. Nie dość, że look wręcz taki sam, to jeszcze doświadczenie w graniu czarnych charakterków. Założę się, iż dzięki temu serial skoczył by o dużo wyżej niż jest dotychczas.