PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177770
6,6 42 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Zakończyłam oglądanie serialu na (chyba) 3 sezonie. Jakiś szeryf trzymał swoją córkę-zombie, ucieszyłam się, ze koleś nie żyje, po czym okazało się, że jednak ma się dobrze i porzuciłam serial w cholerę. Ostatnio na FOX natrafiłam na 6 sezon, no i okazało się, że ten serial to dla mnie taka moda na sukces - ciągnie się toto w cholerę. Jest dobrze zagrany, świetnie zrobiony i muzyka świetnie się komponuje z obrazem, ale fabuła... no mniejsza. Mam kilka pytań, ponieważ nie widziałam wszystkich odcinków 6 sezonu.
1. Glenn – jak przeżył?
2. Jak zombie przedostały się do miasteczka?
3. Morgan Jones – nie jestem pewna, ale czy ten facet nie pojawił się we wcześniejszych sezonach? Wydawał się mniej irytujący… ale może mylą mi się już seriale.
Będę wdzięczna za odpowiedzi.

ocenił(a) serial na 6
LaraNotsil

1. Nie wiem konkretnie co przeżył :) Jeśli masz na myśli scenę z Nicolasem, to schował się pod trupami i koszem na śmieci (takie absurdalne combo), a potem wrócił do miasteczka ;)
2. Zburzyły wieżę, która trzymała się na słowo honoru i nikt się nie zorientował.
3. Morgan to pierwszy ocalały jakiego Rick spotyka po wyjściu ze szpitala. Potem go spotykają jak zmienił miasteczko w twierdzę i kosił zombie. (jakoś 4-5 sezon). Potem jednak Morgan zatęsknił za Rickiem i pod wpływem wydarzeń z jego przeszłości (śmierć żony i syna, bycie maderfakerem i zabijanie wszystkiego co się rusza) zapragnął zostać pacyfistą i walczy jedynie swoim wielkim... kijem ;)
Mam nadzieje, że nieco rozjaśniłem sytuacje :)

ocenił(a) serial na 6
razzor91

Dziękuję Ci dobry człowieku! Nie dość, że szybko, to jeszcze tak jasno :D
Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 10
LaraNotsil

Wbrew pozorom, na Twoje pytania można odpowiedzieć jeszcze jaśniej. W taki oto sposób:

1. OKOŃ
2. OKOŃ
3. OKOŃ

Mam nadzieję, że pomogłem :) Pozdrawiam i uszanowanko!

ocenił(a) serial na 6
Einshaew

O matko, myślałem, że już znudziło Ci się bycie debilem, ale widocznie masz jeszcze smutniejsze życie niż podejrzewałem ;)

ocenił(a) serial na 7
razzor91

No cóż, niektórzy to lubią.