PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177555
6,6 38 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

http://zombiehunters.org/

Według twórców strona zajmuje się nauką o przetrwaniu w świecie opanowanym przez żywe trupy, pracą charytatywną na rzecz przeciwdziałania poszerzania się ognisk "szwędaczy", edukacją przez organizację konwencji, oraz posiada usługę deratyzacji zombie.

Strona niby jak strona, ale warto wpaść na forum na którym są SETKI TYSIĘCY (sic!) postów! Wszystko dotyczy oczywiście survivalowi i zombie przy pełnej powadze tematu!

Tak czy siak, jeśli jutro obudzimy się w świecie pełnym martwiaków, to ludzie z taką wiedzą na pewno przetrwają... w USA. W Polsce nie próbuj nawet myśleć o trzymaniu jakiejkolwiek broni albo choćby wybudowaniu schronu, bo wtedy z całą pewnością będziesz miał pobudkę o 6 rano przez istoty podobne do tych z dead walking (i równie tępym wyrazem twarzy) - a łączyć je będzie wielki napis "ABW" albo "Policja" na kombinezonie :->

ocenił(a) serial na 7
zieeew

Haa nie wiedziałem, że ktoś stąd wpadnie na to forum. Znam je od bardzo dawna, dawniej czytałem z ciekawości o czym oni tam piszą. Tematów jest mnóstwo, wiemy, że amerykańcy uwielbiają gadać niemal o wszystkim i jak najbardziej wylewnie co nie oznacza, że brak tam konkretów. Grupa ta swoją historię pisze już od 7 albo 8 lat jeżeli dobrze pamiętam! Ludzie biorą temat na poważnie, zachowują klimat, ale wiedzą, że jest to mało prawdopodobne więc zachowują do tego wszystkiego dystans co nie oznacza, że źle się bawią. Zabawa jest przednia, i w razie w mogą być całkiem nieźle przygotowani ;) Mają swoje oddziały chyba w każdym stanie po kilkadziesiąt osób, które regularnie się spotykają ( nie wiem czy czasem nie mają też jakiejś małej hierarchii po to, aby wszystko uporządkować, wiadoma sprawa ) i organizują sobie różne "eventy". W Polsce nie trzeba byłoby pisać o kolekcjonowaniu broni palnej czy innych nielegalnych rzeczy, ale zawsze można wymienić się "teoretycznymi spostrzeżeniami" jeżeli ktoś koniecznie chce wiedzieć coś więcej :) Moim zdaniem to ciekawa inicjatywa by przy piwku dobrze się zabawić razem z osobami o wspólnych zainteresowaniach jeżeli można to nazwać zainteresowaniami, hehe. Fajna zabawa, sam wziąłbym w takim czymś udział ... kiedyś :)

PS. Teraz zauważyłem Since 2003, czyli 8 lat!