PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177572
6,6 38 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Sezon 2 sie skonczyl, pewne juz jest, ze sezon 3 bedzie sie odbywal w wiezieniu. Powiedzcie mi z grubsza co tam sie dzieje? Troche mam obawy bo wiezienie to wiezienie, mury tam sa solidne, nie to co płotki na farmie. Do czego zmierzam - obawiam sie, ze sezon bedzie jeszcze bardziej badziewny niz pierwsza polowa drugiego sezonu, sama gadanina? A moze w bloku A sa szwedacze, podczas gdy nasza grupa zyje sobie w bloku B? :> Puste jest to wiezienie? Beda tam bezpieczni? Bo jesli tak to bedzie chyba jeszcze mniej akcji z trupami niz drugim sezonie. Nie mam nic przeciwko delikatnym spoilerom, chce tylko wiedziec czego sie spodziewac jesli scenarzyscy zdecyduja sie podazac za komiksem dosc mocno. Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 4
dawid1420

Tak krótko.
Więzienie będzie polegało na oczyszczaniu bloków z zombie i zadomowianiu się. Poznają tam 4 (?) zamkniętych więźniów, z czego z dwoma była lepsza akcja, bo jeden odciął bliźniaczkom głowy i zmieniły się w zombie, no ale tego nie będzie, bo tych córek nie ma -.- Chyba, że zmienią to i oprócz Tyreese'a z córką i jej chłopakiem dojdzie ktoś jeszcze. Drugi więzień się zaczął buntować, że go zamknęli (podejrzewali, że to on zabił te dziewczynki) i fochy stroił, że się nowoprzybyli rządzą. Dalszy etap więzienia wydaje mi się, że będzie w 4 sezonie, Gubernator i te sprawy. Powinien być znacznie ciekawszy. W więzieniu jest cała ciąża Lori, dalsze przemiany osobowościowe Ricka, palma odbijała Carol i hm... To zależy jak oni będą to robić. 3 czy 4 takie ciekawsze akcje i nic więcej. Względny spokój do momentu Gubernatora.
Jak coś pomieszałam to przepraszam, dawno czytałam :3

ocenił(a) serial na 10
Badly

ciekawe czy Rick straci rękę.

ocenił(a) serial na 6
lubiekakao

Do tej pory wydawało mi się, że serial jest bardzo luźną adaptacją ale jak zobaczyłem Michonne z tymi trupami na łańcuchach to jednak zmierzają bardzo w stronę komiksu.

ocenił(a) serial na 10
majinus

twórcy powiedzieli że lekko odchodzili od komiksu w 2 sezonie dlatego też było torche niespodzianek i niespodzianki mają być tez w 3 sezonie.