PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177555
6,6 38 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Warto stracić czas na oglądanie go ?

ocenił(a) serial na 8
Metthew

Jeżeli oczekujesz akcji, akcji i akcji to nie bierz się za ten serial. To jest bardziej nietypowy serial dramatyczny niż serial akcji o tematyce horroru. I to się raczej nie zmieni.

Metthew

To zależy na co się nastawiasz. Jeżeli chcesz żeby cały czas latały ci po ekranie flaki to nie bo zombie są tylko tłem. A jeżeli lubisz lekki dramat to jak najbardziej. Tylko musisz to oglądać z przymrużeniem oka bo jak chyba każdy serial ma on kilka błędów a no i aktorstwo też na zbyt wysokim poziomie to nie jest, no może za wyjątkiem Laurie Holden. Ona jest klasą samą w sobie. Ale oczywiście aż tak koszmarne to to aktorstwo nie jest. Da się przyzwyczaić.

Metthew

Jeśli tym, co najbardziej pociąga cię w serialach, jest scenariuszowa głupota i masz dreszcze na samą myśl, że nie uświadczysz jakiegokolwiek prawdopodobieństwa (nawet biorąc poprawkę, że to serial o zombiakach) to oglądaj i jeszcze raz oglądaj

ocenił(a) serial na 7
Metthew

Mi się serial podoba głównie ze względu na klimat.

Ocena 7/10, ale na więcej nie ma szans.

Obejrzyj 2-3 odcinki jak się nie spodoba to nie marnuj czasu. Ja się wciągnąłem, a że mam ostatnio sporo wolnego, to kontynuuje oglądanie :-)