SANCTUARY FOR ALL. COMMENTARY FOR ALL. THOSE WHO ARRIVE - SURVIVE.
Cotygodniowy temat dla wszystkich chętnych do wspólnego dyskutowania, wyrażania opinii, zachwytów oraz krytyki na temat piętnastego odcinka szóstego sezonu TWD oraz przewidywań na temat dalszego rozwoju akcji w jednym miejscu. Korzystanie z tematu - jak zwykle - dobrowolne.
Previously on AMC's The Walking Dead:
- wyprawa do apteki zakończona ustrzeleniem Denise przez lokalnych kłusowników z Neganowa
- konfrontacja zakończona pozbawieniem Dwighta złudzeń co do szans na 500 zł za przyszłe dzieci
- odejście Carol z Aleksandrii
A cóż to za spokój na początku odcinka? Myślałem że zaczniemy od Ricka który dyszy że trzeba skopać Neganów, ale nie, śniadanka do łóżka tylko brakowało, the world is ours, say hello to my little friend.
Hmm, prysznic, odbicie w lusterku, głupi powód do wyjścia poza mury - oh, Glenn, prosisz się.
Hmm, wszyscy wyruszają z głupich powodów za mury. Może to Morgan zeżre kijaszka??
Jak zobaczyłem Carol w tym samochodzie z powbijanymi prętami to z miejsca pomyślałem "o, Furiosa" :P
Dawno nie widziałem tak chamskiego cliffhangera. Następny odcinek powinien zaczynać się od bijatyki w stylu Batman'66 i narratorem... "Nasi bohaterowie niezwykłym wysiłkiem woli wykaraskawszy się z tarapatów..."
Czemu ten idiota skopiował od Ciebie i avka i temat ?!? http://www.filmweb.pl/serial/The+Walking+Dead-2010-547035/discussion/S06E15+-+Ea st+-+Opinie,2762927
To, że dzięki copypaście w tekście jest nadal mowa o odcinku 14 - też bekowe xD
a co ty masz do dzieci z downem? takie wyzywanie było "modne" wśród pięcioletnich dzieci w piaskownicy, które gdzieś coś usłyszały i powtarzały bez zastanowienia. Ktoś starszy i tym bardziej teoretycznie rozumniejszy nie używa takich porównań. No ale słowo klucz "rozumniejszy".
Do dzieci z downem nie mam nic . Ale jak ktoś nie ma tej choroby , to niech się nie zachowuje tak jakby ją miał .
Dziewczynko ? A kto ma emocja jak girl? :D boje sie, boje sie finału !!!!! Jak to bedzie daryl to sie rozpłacze :(( hahah
Nie widzisz, że to troll? Im dłużej z nim rozmawiasz, tym bardziej go nakręcasz. Olej typa :) Uszanowanko :)
Widzę . Ale lubię jak ujawniać tych Trolli . Im więcej ludzi to zobaczy , tym więcej ogarnie , że to troll ;)