Jak uwazacie, faktycznie zastrzelili Dalea? W komiksie inaczej/duzo póxniej ginął i to w charakterystyczny sposob. może go odratują, a ten strzal poszedł np w ta krowę :P
Trzy tematy o 11 odcinku, ale zakłada następny!
Nie, nie odratują go. Umarłby przez zadaną mu ranę. Czasami nie potrafią uratować osoby ze sprzętem i w sterylnych warunkach, a mieliby tam? Tak bez niczego?
oj tam.. w Terminatorze Salvation przeprowadzili transplantację serca w warunkach polowych :D można? można :D
ja odpuściłam sobie krytykę, bo to film z Bale'm, a ja go lubię i cenię... ale mimo to film ten jest tylko odrobinę lepszy od Transformersów
Również lubie Bale'a ale to nie zmienia faktu, że film był słaby i tylko niszczy legende pierwszy 2 cześci.
a to przypadkiem nie 3ójka była niszczycielska? ;) ja lubię całą serię, bo w każdej jest coś fajnego: w jedynce klimat, w dwójce efekty specjalne i generalnie cała fabuła (imo, najlepsza część), w trójce komizm Arniego - darzę go sympatią, a czwórce: Bale.. faktycznie, dwie ostatnie części, mimo, że w miarę spójnie się trzymają całej historii i nie są od siebie oderwane, to jednak są słabsze od pierwszych dwóch, ale po ostatnich wyczynach pana Camerona, wątpię aby jego reżyserska ręka pomogła, bo jak dla mnie facet z filmu na film się stacza - to onanista sprzętowy, jest tylko stopień wyżej od Petersena, Bay'a czy Emmericha
3-ójka również fatalna i psuje całość choć jak dla mnie mimo wszystko w mniejszym stopniu. Również zdecydowanie preferuje cześć 2, choć i 1 ma świetne momenty. Co do Camerona to cóż w tym stuleciu nie nakrecił nawet jednego dobrego filmu wiec wolałbym, żeby nie brał sie za cokolwiek już. Ogólnie nie moge sie nie zgodzić z Twoją oceną.