PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177546
6,6 38 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Serial oceniam na 8/10 ale mam pewne zastrzeżenia
Ciężko mi uwierzyć że nie ma np żadnych jednostek wojskowych które by się broniły.

Ja bym zastosował opcje tworzenia takich linii obrony np. rowów wypełnionych palącą się substancją będących nie do przejścia.

Dziwię się ze nie mają żadnych info z pozostałych części świata, naprawdę cały świat został opanowany przez zombiaki nawet kraje wyspiarskie????

Powinni częściej spotykać innych ludzi, tylko oni są tacy sprytni aby ocaleć???

ocenił(a) serial na 5
sebastikantus

Co do ostatniego pytania, to częściową odpowiedź znajdziesz w najnowszym odcinku. Co do wcześniejszych - przejrzyj forum, temat został tu dokładnie przeanalizowany. http://www.filmweb.pl/serial/Walking+Dead%2C+The-2010-547035/discussion/B%C5%82% C4%85d+w+fabule,1663237

sebastikantus

Jest tu kilka błędów ale taka jest reguła filmów o zombie. Zaledwie garstka ludzi przeżywa, sami muszą sobie radzić i spotykają jakiegoś żywego raz na 100 przejechanych km. Poza tym o tym co się stało z rządem dowiemy się później. A co do info z pozostałych stron świata. Trochę ciężko o to skoro popadały wszystkie linie komunikacyjne i przesyłka danych czyli komórki, internet itd.

ocenił(a) serial na 6
sebastikantus

A mnie dziwi po kiego fallusa zakładasz fefnasty wątek na ten sam temat. Przecież juz takich dyskusji było tu od penisa i ciut ciut...