Dokładniej chodzi mi o seriale, które tak jak TWD nie są litościwe wobec bohaterów. Obejrzałem wszystkie dotychczasowe sezony Game of Thrones i mniej więcej chodzi mi o taki typ serialu. W skrócie poszukuje seriali gdzie łatwo polubić bohatera a on w następnym odcinku może zginąć.
Ciężko mi się przekonać bo obejrzałem dwa odcinki i nie jestem w stanie zacząć trzeciego bo umieram z nudów. Słyszałem, że drugi sezon jest o wiele lepszy ale nie wiem czy do niego wytrzymam.
Taaak początek nudny ale potem odrazu wojna domowa, potem wpłynięcie, obalenie króla elli, akcja w wessox, przejęcie malti, zdrady, znowu wojana domowa, bitwa o Paryż, ktora jest ukazana chyba perfekcyjnie. Serial brutalny i wyciągający. Zajebisci wikingowie padają jak muchy. Polecam ogladac dalej. 9 odcinek 1 sezonu był nieco rozczarowujący ale potem jest juz tylko lepiej.
Polecam Fargo. Gra o tron i TWD mogą mu stopy lizać. Często zaskakuje, chociaż najwiekszego uroku dodaje mu czarny humor.
Fargo to gowno, jak bede chciał oglądać sobie komedie to sobie włączę naga broń.