PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177538
6,6 38 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Wiem że pierwszy odcinek nie pokazuje calego obrazu sezonu. Lecz moge stwierdzic ze
tego czego nie uswiadczylem w wersjii kinowej Resident evil uswiadczylem tu ;) ten serial
juz po pierwszym odcinku ma lepszy klimat niz wszystkie czesci z millllllaaaaaa jovovovovic
;p czekam na nastepne odslony mam nadzieje ze sie nie zawiode ;d jezeli sie zawiode to
ugryze sie w reke xD

gepa3

Eee tam :). W RE i RE2 też czułem klimat całkiem dobrze, mi się podobały (trójka w sumie też, ale to już nie to samo :P).

Pierwszy odcinek mnie nie zawiódł... ale też wcale nie zachwycił. Ot kolejna produkcja o zombie jakich widziałem wiele. Jedne lepsze, inne gorsze. Póki co, tą kładę wśród tych lepszych, ale po wychwalających pod same niebiosa komentarzach (szczególnie tych z hatak.pl) można się było spodziewać czegoś więcej. Na szczęście ja postanowiłem nie ufać komentarzom w tym przypadku i obejrzeć w zamian trailery co poskutkowało tym, że moje oczekiwania były na tyle zwyczajne, że pierwszy odcinek mógł im sprostać. Oby tak dalej a będzie to kolejna dobra pozycja o zombie. Na rewelację nie czekam ale nie będę miał za złe twórcom jeśli mi pokażą, że nie miałem racji ;).

ocenił(a) serial na 10
Krisowski

no nie wiem czy byl klimat;p moze inaczej ok ;p klimat jako taki byl rozwalone miasto, zombiaki( swoja droga syczace jak wampiry 0_o ), nemesis. Nemesis akurat najwiecej mnie zdziwil ktory walczyl wręcz ;| co to ma byc wtf ;/ wogole sie dziwie ze capcom nie zaprotestowalo ;) a wracajac do serialu mam nadzieje ze bedzie on tak dobry jak klasyki Pana Romero ;p tyle tylko bym chcial ;]