Wiem że pierwszy odcinek nie pokazuje calego obrazu sezonu. Lecz moge stwierdzic ze
tego czego nie uswiadczylem w wersjii kinowej Resident evil uswiadczylem tu ;) ten serial
juz po pierwszym odcinku ma lepszy klimat niz wszystkie czesci z millllllaaaaaa jovovovovic
;p czekam na nastepne odslony mam nadzieje ze sie nie zawiode ;d jezeli sie zawiode to
ugryze sie w reke xD
Eee tam :). W RE i RE2 też czułem klimat całkiem dobrze, mi się podobały (trójka w sumie też, ale to już nie to samo :P).
Pierwszy odcinek mnie nie zawiódł... ale też wcale nie zachwycił. Ot kolejna produkcja o zombie jakich widziałem wiele. Jedne lepsze, inne gorsze. Póki co, tą kładę wśród tych lepszych, ale po wychwalających pod same niebiosa komentarzach (szczególnie tych z hatak.pl) można się było spodziewać czegoś więcej. Na szczęście ja postanowiłem nie ufać komentarzom w tym przypadku i obejrzeć w zamian trailery co poskutkowało tym, że moje oczekiwania były na tyle zwyczajne, że pierwszy odcinek mógł im sprostać. Oby tak dalej a będzie to kolejna dobra pozycja o zombie. Na rewelację nie czekam ale nie będę miał za złe twórcom jeśli mi pokażą, że nie miałem racji ;).
no nie wiem czy byl klimat;p moze inaczej ok ;p klimat jako taki byl rozwalone miasto, zombiaki( swoja droga syczace jak wampiry 0_o ), nemesis. Nemesis akurat najwiecej mnie zdziwil ktory walczyl wręcz ;| co to ma byc wtf ;/ wogole sie dziwie ze capcom nie zaprotestowalo ;) a wracajac do serialu mam nadzieje ze bedzie on tak dobry jak klasyki Pana Romero ;p tyle tylko bym chcial ;]