PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177546
6,6 38 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Co Jon Bernthal robi w obsadzie do ostatnieego odcinka 6 sezonu? Czyżby jakaś retrospekcja się z nim szykowała?

ocenił(a) serial na 6
BlackRose58

Chyba jako Punisher :)

użytkownik usunięty
returner

O tak, przydałby się teraz Punisher w TWD :D On by w pojedynkę zmasakrował wszystkich ludzi Negana.

ocenił(a) serial na 6

Można powiedzieć, że najlepszymi postaciami byli Shane, Merle, Gubernator.
A będą jeszcze Negan i Alpha, którzy rządzą grupami o wiele silniejszymi niż Ricka
więc Rick będzie przez nich upokarzany i tłamszony i będzie musiał szukać pomocy
w innych osadach. Alexandria, Hilltop, Królestwo łączą siły, by mieć szansę z Neganem,
który nie zabija Ricka z litości, bo woli go upokarzać.
A potem zwrócenie się Ricka po pomoc do uwięzionego Negana, by mieć szansę z Alphą i Szeptaczami.

ocenił(a) serial na 8
BlackRose58

Może Gleen go zobaczy podczas śmierci O_O

ocenił(a) serial na 7
snajper12331

To zabawne bo snilo mi sie jeszcze przed tym tematem akcja ze Rick nie bedzie mogl sobie poradzic z Neganem to pojawi sie Shane(ale to halucynacje tak samo jak to mialo miejsce w Woodbury i z Lori). To bedzie pewnie taka akcja ze go zobaczy,a Shane bedzie mowil cos w stylu "ja bym sobie z nim poradzil" ;). Dzieki za info bo fajnie bedzie go zobaczyc :)

Tupac4ever

Jeszcze Andrea się pojawi, też mi się wydaje że to może być halucynacja

ocenił(a) serial na 7
Tupac4ever

Aha jeszcze jedno widze ze w obsadzie 16 odcinka ma znalezc sie jeszcze Andrea oraz Morales(SPOILER-Andrea fakt nie zyje,ale o Moralesie nic nie wiadomo a w komiksie zyl)

ocenił(a) serial na 5
Tupac4ever

A to przypadkiem nie jest po prostu stara obsada, nie edytowana na filmwebie?XDDDDD

DerdziuV2

nie bo zostala dodana w przeciagu tygodnia

ocenił(a) serial na 7
BlackRose58

Obsada odnosi sie do odcinka, na imbd w odcinku do poszczegolnego odcinka jest przypisana obsada,mozna sobie zerknac ;)

ocenił(a) serial na 6
Tupac4ever

Zauważ tylko, że wiele razy na imdb zdarzało się przed emitowanym odcinkiem,
że były w obsadzie postacie, które postem nie wystąpiły w tym odcinku i po emisji odcinka znikały z obsady na portalu.

Tupac4ever

no ja o tym wiem xd

ocenił(a) serial na 7
BlackRose58

No tak,zreszta zobaczymy jak wyjdzie w praniu ;)

ocenił(a) serial na 8
BlackRose58

Ponoć ma być też Beth i Tye

ocenił(a) serial na 9
BlackRose58

Już to widzę :D Negan rozbija głowę Genna bejsbolem, i kiedy wszyscy są zafascynowani tym widokiem, z ziemi podnosi się dusza Glenna. Widzi on postacie które już umarły w tym serialu (Shane, Tye, Andrea), rusza w ich stronę i razem odchodzą w stronę światła XDDD

ocenił(a) serial na 3
Fass_

Hahah ja bym chyba padł z zażenowania :D

ocenił(a) serial na 3
Fass_

Albo negan bedzie zajęty glenem. W tle piosenka arit in the end ,ktora śpiewa beth siedząca na krześle z gitara, a lizi i mika bedą kołysać sie do rytmu piosenki. Dumny i szczęśliwy tyriesse bedzie mowi ,,wszystko bedzie dobrze". Andrea sie uśmiechala, shane robił pompki i drapal sie po głowie,a bob wstąpi z nieba niczym anioł i z uśmiechem na twarzy poda glenowi rękę :D

ocenił(a) serial na 7
mateuszz27

"Trupie niebo." Może jeszcze z szafy wyjdzie gubernator?

ocenił(a) serial na 3
WTTW_FILM

Haha możliwe :D

ocenił(a) serial na 7
mateuszz27

I będzie stał obok Negana i krzyczał: "Mocniej"!.