PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177528
6,6 38 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Jeśli nikt nie chcę spojlera z 8 sezonu niech nie czyta.
Siwy rick w trailerze 8 sezonu na końcu pokazana jest scena przypominająca 1 sezon. O co z tym chodzi, fani spekulują dwie możliwości 1. Rick Obudził się że śpiączki odpowiedź brzmi nie. 2. Przeskok w czasie ( w komiksie był skok w czasie jak Rick i inni byli nieco starsi w tym np. Michonne) też nie. Scena będzie pokazywała coś w rodzaju myśli ricka żyjącego w spokoju razem z michonne oraz carlem i Judith.

ocenił(a) serial na 10
24h_noliffe

ja myślę, że Rick po prostu odpoczywał po wojnie z Neganem a obok była laska, która pomaga mu się poruszać (nie wiem czy to jakieś nawiązanie do komiksu bo nie czytałem, ale słyszałem, że po całej bitwie, Rick doznał kontuzji nogi, sooo wszystko składa się w jedną całość). W każdym bądź razie zakończenia z wybudzającym się Rickiem ze śpiączki nie będzie bo nawet Kirkman powiedział, że nie ma zamiaru iść w tę stronę :)

ocenił(a) serial na 10
Screamomaniak

Tak słyszałem że kirkman nie chce śpiączki ani przeskoku w czasie (Powiedział że jeszcze ma do tego dużo czasu). Jak mi wiadomo kirkman nie chce zbytnio osłabić ricka jak to było w przypadku komiksu. Jak wiadomo rick powinien stracić rękę ale jednak w przypadku serialu tak się nie stanie, więc co do kontuzji ricka po wojnie z Neganem też nie jestem pewien.

ocenił(a) serial na 10
Screamomaniak

A i moja odp. Na to co ta scena z rickiem ma przestawiać jest od źródła które podaje jeszcze że jest już zaplanowany cały sezon 9. Źródło podawało już wcześniej że w 7 sezonie **SPOILER** zginie glenn oraz Abraham.