PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177572
6,6 38 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

UWAGA SPOJLER

Ostatnio przyjrzałem się promo 13 odcinka serii... W jednej ze scen herschel ( czy jakoś tak )
Mówi wyraźnie :To moja farma, ja na niej zginie.

Możliwe że staruszek się pożegna z serialem po tym odcinku. Druga sprawa dotyczy Andrei.
Jak przeżyje w lesie, i Michonne się pojawi to nie wiem czy będzie ciekawie. Michonne to baba z jajami a znając życie Andrea będzie chciała naśladować ją co będzie trochę irytujące. A wy jak myślicie ?

ocenił(a) serial na 8
Kostecky666

jaka znowu Michone ?????

ocenił(a) serial na 8
black_bastard

Taka wściekła czarna murzynka z kataną.

ocenił(a) serial na 8
Bodzepor

chyba cos ci sie popie.rdzielilo :)

ocenił(a) serial na 8
black_bastard

W żadnym wypadku.

ocenił(a) serial na 4
black_bastard

Nikomu nic sie nie popier.dzieliło. Na koniec odcinka wprowadzona zostanie nowa postać czyli Michonne. Na poparcie tego że taka bohaterka funkcjonuje w komiksie http://www.google.pl/imgres?q=the+walking+dead+michonne&hl=pl&biw=1152&bih=674&g bv=2&tbm=isch&tbnid=_SnlImeAq2bV7M:&imgrefurl=http://www.bamkapow.com/bam-kapow- versus-5-4620-p.html&docid=nj95NlZskOEghM&imgurl=http://www.bamkapow.com/ul/4620 -689314-walking_dead__001.jpg&w

ocenił(a) serial na 8
tomb2525

Bardzo freudowski obrazek.

ocenił(a) serial na 8
Kostecky666

Może w ramach promowania pedalstwa Andrea się z nią chajtnie?

ocenił(a) serial na 4
Kostecky666

I tu się mylisz. Hershel wyjdzie cało z tej akcji. Będzie bronił farmy, ale przeżyje. Co do Andrei to także się myślisz. Jest to postac która w żadnym wypadku nikogo nie naśladuje. Ona i Michonne to całkowicie odmienne charaktery.

ocenił(a) serial na 8
tomb2525

Serialowa Andrea to całkiem inna postać, aniżeli ta z komiksu.

ocenił(a) serial na 4
Bodzepor

Wcale nie. Większość patrzy na postać serialową przez pryzmat Andrei po wielu zmianach i załamaniach (najpierw siostra, później Dale z bliźniakami). W komiksie początkowo była prawie identyczna, choć pod kilkoma aspektami inna.

ocenił(a) serial na 8
tomb2525

Nigdy nie zachowywała się jak tępa blondynka, tylko od razu była konkretna. A w serialu się miota od jednego do drugiego i często bredzi jak potłuczona. Zresztą, póki co nie ma sensu deliberować, zobaczymy, co z nią wymyślą.

ocenił(a) serial na 4
Bodzepor

A dlaczego nie? Na tym właśnie polega dyskusja :D Według mnie nie zachowuje się jak typowa blondynka. Mówi co chce powiedzieć, a co najważniejsze robi to w czym jest dobra, a nie tak jak reszta bab, które stoją i nic nie robią i oczywiście mają wonty do każdego. Teraz gdy usunęli kilka postaci będą mogli tą konkretną bardziej rozwinąć.

ocenił(a) serial na 8
tomb2525

Nie ma sensu deliberować nad tym, jak ją rozwiną, bo tego nie wiemy (chociaż fakt faktem i tak jest konkretniejsza niż kretynka Lori, ale w tym sezonie jej postać jest zupełnie chaotyczna i raczej wychodzi dla mnie na minus). Patrząc na to, jak serial jest pozmieniany w porównaniu do komiksu, równie dobrze mogą wymyślić, że z jakiegoś powodu stanie się wredna i zdradzi grupę, bo je w niej nic nie trzyma.

ocenił(a) serial na 4
Kostecky666

A, i sposób wprowadzenia tej postaci uważam za 100% lepszy niż ten w komiksie.

ocenił(a) serial na 10
tomb2525

A skąd wiesz że Hershel przeżyje ?

ocenił(a) serial na 4
Kostecky666

Zdjęcia są już w necie.

ocenił(a) serial na 7
Kostecky666

Proszę nie wrzucaj wymyślonych spoilerów w momencie kiedy mamy duży kompletny spoiler z teaserem i screenami potwierdzającymi go... Starczy zajrzeć parę tematów w dół.