PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177555
6,6 38 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Ta scena z zombi w studni to była totalna głupota,chyba tylko,żeby zapełnić czas w tym odcinku bo ów epizod akurat był bardzo nudny...prawie nic się nie działo.
Z tym zombi dodam jeszcze to było głupie,ale śmieszne,jak go wyciągali to już krwawił i przecież skaził wodę.
Skąd się tam wziął? Myślę,że niebawem umarlaki przeprowadzą szturm na farmę...wtedy może być ciekawie:)

ocenił(a) serial na 9
24_Scratch_24

Tak to już z nami ludźmi bywa, że robimy bezmyślne rzeczy. Gdyby był tam Rick albo Shane na pewno by takiej szopki nie odstawili xD

ocenił(a) serial na 8
genalupi

Shane tam był :D

ocenił(a) serial na 9
24_Scratch_24

A no tak, jakoś mi z pamięci wyleciał, czyli chłopak tak samo rozgarnięty jak reszta xD
A może był to poprostu "pęd owczy" :D

Poprostu czy po prostu bo te cholerne podkreślenia mi wodę z mózgu robią :/

ocenił(a) serial na 8
genalupi

po prostu (oddzielnie piszemy)...Za Shanem nie przepadam,nie pasuje mi ta postać jak i aktor ją grający.Rick a,Glenna i Daryla nawet polubiłem :) ale Lori mnie wkurza:D

ocenił(a) serial na 9
24_Scratch_24

to była zajebiście śmieszna scena xD

ocenił(a) serial na 7
Little_Jacob

Smieszne bylo tez jak nasz "Wilhelm Tell" przylazl z tym kwiatkiem do campera,myslalem juz,ze zacznie sie modlic xD

ocenił(a) serial na 9
ja_tylko_na_chwile

Daryl od początku był spoko, tylko wszyscy patrzyli na niego przez pryzmat Marla. To Marl od małego rozróbe siał a Daryl musiał zajmować się domem. W porządku koleś i tyle którego życie doświadczało od najmłodszych lat.

ocenił(a) serial na 8
genalupi

Wymieniamy...śmieszne było jak Daryl opowiadał jak w dzieciństwie się zgubił gdzieś w lesie czy tajdze:D:D

ocenił(a) serial na 9
24_Scratch_24

No wtedy zyskał jeszcze bardziej w moich oczach , bo w końcu trochę więcej o sobie opowiedział. Niezłe też było jak go zapytali skąd zna się na tropieniu itd... "Trza było coś jeść "xD

ocenił(a) serial na 8
genalupi

i zmarnował strzałę na wisielca:D

ocenił(a) serial na 9
24_Scratch_24

Też bym go skasował, ale z innego powodu. W każdej chwili gałąź mogła się złamać albo lina zerwać. Z tym , że na miejscu Daryla wyciągnąłbym tą strzałę spowrotem.

genalupi

Dla mnie pomysł wiciągania z powrotem bełtów, które uprzednio zanurzyły się w mózgu zombiaka jest trochę nie ostrożny. Ciekawe jak je pózniej dezynfekuje, pewnie wcale ;]

ocenił(a) serial na 8
genalupi

Wyciągnąłby strzałę,ale musiałby się wspiąć na drzewo,żeby przeciąć linę.Nie dość,że jest "Wilhelmem Tellem" to chcesz zrobić jeszcze z niego "Tarzana" :D:D

ocenił(a) serial na 9
24_Scratch_24

No w sumie bozia mu muskułów nie poskąpiła, 5 minut a strzałę zaoszczędzi, co do dezynfekcji to przecież nie będzie nimi jadł. W trawie na szybko oczyścić itp... ;)