PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177555
6,6 38 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Witam, wszystkich fanów The Walking Dead....:-) mam pytanie czy znacie jakaś stronę poświęconą temu serialowi ? gdzie by były spojlery wszelkie proma itp i wszystko co dotyczy tego serialu bo szukałem jednak żadnej nie znalazłem.

ocenił(a) serial na 9
jasiu9208

Naprawdę nikt nic nie wie??????

jasiu9208

Powiem ci że takowej strony poświęconej tylko temu serialowi nie znalazłem a też jestem fanem, a ciągłe przeszukiwanie Neta czy you tube za filmikami jest dość nużące i wkurzające. Ja osobiście znalazłem strony podobne to Filmwebu. Nic innego, a szkoda. Może w za niedługo się coś takiego pojawi :D

ocenił(a) serial na 9
kamil10025

Pozostaje filmweb lub Hatak to strona poswiecona ogółem serialom ale jestam calkiem duzo o Walking Dead...:-) P.S też mam nadzieje że taka strona powiecona TWD powstanie ponieważ jestem wiekim fanem tego serialu a przydało by sie wszystko o tym serialu w jednym mijescu.

ocenił(a) serial na 8
jasiu9208

Jeżeli jesteście takimi zagorzałymi fanami * też się za takiego uważam * to mogę wam podać kilka przybliżonych tytułów o postapokaliptycznej wizji zombie - seriale / filmy .

ocenił(a) serial na 7
wronakosz1

No to na co jeszcze czekasz?:)

ocenił(a) serial na 9
GordonShumway89

No pewnie dawaj...:-) uwielbiam takie klimaty

jasiu9208

Dawać, dawać!! Czekam :D

ocenił(a) serial na 8
kamil10025

Dead Set - bodajże 5 czy 6 odcinków , drugiego sezonu chyba nie będzie ale seria tak kozacka że chyba znowu zaraz ją zaczne oglądać .
Carriers - film pełnometrażowy , zajebisty , nic dodać nic ująć , naprawdę .

Jeżeli ktoś ogląda mange / anime to pozycja obowiązkowa The Highschool of Death razem z odcinkiem OVA - przez wielu krytykowany ( Ale tu muszą być osoby które czują postapokalipte ) Faktem jest że trochę za dużo tu cycków ale w końcu na bazie ecchi ;p

Dodam jeszcze parę tytułów tylko sobie przypomne :D ... póki co zapraszam do tych .

ocenił(a) serial na 6
wronakosz1

No The Dead Set to miazga, najlepsze jest zakończenie. :)
A Carriers muszę zobaczyć, dzięki.

ocenił(a) serial na 8
jasiu9208

http://thewalkingdead.foxtv.pl/

ocenił(a) serial na 9
ohReally

zaczołem oglądać The Highschool of Death chociaż wolę seriale aktorskie to anime jest spoko widziałem dopiero 2 odcinki ale wolnej chwili obejrze reszte...:-)

ocenił(a) serial na 8
jasiu9208

Przez pierwszy sezon istniało forum o serialu, ale widzę, że obecnie domena jest już na sprzedaż - https://premium.pl/walking-dead.pl

jasiu9208

Przecież jest forum. Tam są arty itp. i też wypowiadać się można.
Adres: walkingdead.xup.pl

ocenił(a) serial na 8
keny566

Coś kiepską reklamę ma to forum, bo szukałem w kilku miejscach ostatnio, w tym kilka stron w googlach i nic. Poza tym jest zamknięte dla gości, co niezbyt do siebie przekonuje.

jasiu9208

http://walkingdead.wikia.com/wiki/The_Walking_Dead_Wiki