Mimo, iż uwielbiam ten serial, to mam nadzieję, że na 3 sezonie się skończy, wszyscy
wiemy jak kończą dobre seriale, kiedy producenci zaczynają liczyć pieniądze i wciskają 50
sezonów na siłę... Kończy się nudą i monotonią.
Swoja drogą dawno nie oglądałem tak klimatycznego i wciągającego filmu o zombie,
ogólnie horrory straciły na klimacie w XXI wieku, dlatego tym bardziej cieszy taka perełka.
PS. Denerwuje mnie Lori i miny Ricka hehe mam dosyć tej aktorki... I postaci, którą gra :D
Dlaczego miał by się skończyć na 3 sezonie . Seria kręcony jest na podstawie komiksu a tomów tego komiksu jest 15 i ciągle pisane są nowe tak więc jeszcze trochę tego nakręcą.
A kto mowi, ze ma sie pokrywac tak samo? Dexter powstał na podstawie książki (pierwszy sezon, a itak sie roznil troche od ksiazki). Kazdy kolejny sezon jest zupelnie o czym innym niz ksiazki i moga skonczyc serial kiedy chca, a ksiazki beda pisane.
Rozczaruje cię będą co najmniej 4 sezony ,ale daje 90% ,że będzie ich jeszcze więcej. A co do komiksu to 3 sezon serialu będzie prawdopodobnie w więzieniu i będzie zawierał 3, 4 i początek 5 tomu(16 odcinków).
Jak dla mnie to mogą nawet 100 sezonów zrobić bo uwielbiam ten serial, tylko chodzi mi o to, żeby dalej robili go z maksymalnym zaangażowaniem, a nie na "odwal się", tylko dla pieniędzy.