PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177555
6,6 38 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Haha..przedstawiam wam coś nad czym pracujemy z kolegami.
Totalna przeróbka GTA SAN ANDREAS w The WALKING DEAD.
W skład gierki wchodzić będą (8misji) , Freeroam z zombiakami, bronie, pojazdy i postacie z TWD.
Aktualnie z postaci potwierdzić wam mogę :
Rick Grimes (90%)
Daryl Dixon (100%)
Merle Dixon (70%)
Shane Walsh (20%)
Hershel Greene
Maggie
Glenn
Morgan

i postacie z gry TWD (30%).

Poza tym będzie tryb "Najemnicy" w którym będzie można wybrać każdą postać.

Screeny :
http://f1.foto.rambler.ru/preview/r/668x451/51386135-4e2b-4ed3-7b50-83f62b3d91b8 /1.png
http://f1.foto.rambler.ru/preview/r/668x451/513aff64-3f97-a9ff-7b50-398d5a817694 /4.png
http://th06.deviantart.net/fs70/PRE/i/2012/299/3/c/shane___the_walking_dead_wip_ by_r3n_designer-d5j1i5w.jpg

Nie mam teraz dużo czasu ale już za jakiś tydzień podzielę się z wami wersją beta;]

AlbertWesker

Ciekawie, chętnie przetestuje :)

ocenił(a) serial na 10
Mr_Luke

pozniej ogarnę jakiś filmik z "Najemników" z Darylem i wrzuce;]

AlbertWesker

Czekam....nie ukrywam, że zaciekawiłeś mnie tym projektem :) Co do postaci, można by było też dodać Gubernatora i dodatkowe misje z jego udziałem.

ocenił(a) serial na 10
Mr_Luke

Dobra myśl, nawet myślałem nad nim.

ocenił(a) serial na 10
AlbertWesker

Macie lekki gameplay
http://www.youtube.com/watch?v=IK10aK8D9xI

ocenił(a) serial na 4
AlbertWesker

Ej, ej, ej, ej! Utwór PR? Muszę nowy album przesłuchać. Lol.

ocenił(a) serial na 10
Badly

Nom Papa Roach - Walking Dead

ocenił(a) serial na 4
AlbertWesker

No normalnie jestem w szoku. Brzmiało znajomo. Bosz... Braki uzupełniać czym prędzej.

ocenił(a) serial na 10
Badly

Nie wiem na czym skończyłeś ale było dużo fajnych albumów Metamorphosis, Time for Annihilation oraz the Connection z którego pochodzi ten utwór.

ocenił(a) serial na 4
AlbertWesker

SkończyłAś. Jeśli chodzi o PR, to tylko TC nie słyszałam. Infest, Lovehatetragedy czy The Paramour Sessions mam w oryginale, reszta czeka na kupno :3 Po prostu nie wiedziałam, że coś wydali nowego. Stąd moje zaskoczenie :D

ocenił(a) serial na 10
Badly

Ja z oryginałów mam tylko Infest, Lovehatetragety, Getting Away with murder i właśnie the Connection.
Polecam ten album, świetne kawałki.

ocenił(a) serial na 8
AlbertWesker

słabo ...
zrobiliście parę skinów\tekstur i tyle ...
(zresztą czego można było się spodziewać? :D)

ocenił(a) serial na 10
jacob197

No bo ty byś zrobił lepiej;]
Jak masz zamiar pisać takie bzdety to zrób parę skinów, tekstur i napisz ładny skrypt i animacje zombie;]
I się odezwij.

ocenił(a) serial na 6
AlbertWesker

Fajne fajne ale czy macie w planach zmianę ikon broni i dźwięki? :).A co do reszty tylko ten headshot mi nie pasuję.

ocenił(a) serial na 6
kaliban

A tak w ogóle z czystej ciekawości, drugą postać to Glenn czy Ellis z lefta? czy ktoś inny? :)

ocenił(a) serial na 10
kaliban

Aktualnie to był Ellis, ale wzorując się na nim zrobimy Glenna.

ocenił(a) serial na 10
kaliban

Tak, podmienimy ikony broni i ich dzwięki. Headshot jest tylko w trybie "Najemnicy";p

AlbertWesker

zróbcie własna mapę, będzie lepiej wyglądać

ocenił(a) serial na 10
michau1234

Zrobienie własnej mapy to kupa czasu, możemy pomyśleć o dodatkach do mapy która jest bądź dodaniu kilku interiorów np. Więzienie, albo może zrobimy Woodbury.

AlbertWesker

No najlepiej wam tylko słodzić, co? Prawd jest taka, że zapewne nie tylko ja spodziewałem się czegoś więcej. Dorzućcie chociaż nową mapę, potem róbcie sensację na forach.

ocenił(a) serial na 10
springerok

To nie ma być nie wiadomo jaka sensacja, to po prostu lekki mod do GTA SA.

ocenił(a) serial na 8
AlbertWesker

Żeby kogoś coś ocenić wcale nie trzeba potrafić zrobić to lepiej. Pomysł dobry ale wykonanie słabe.

ocenił(a) serial na 10
mariusz23123

a wiesz że to tylko 6 godzin roboty , to co widać na filmiku i screenach? poczekaj na skończoną pracę by ocenić mistrzu;]

AlbertWesker

Zapowiada się naprawdę super ! Jestem pod wrażeniem, jak będziecie jakieś beta testy robili, zgłaszam się na testera :)

ocenił(a) serial na 10
Mr_Luke

ok;]

ocenił(a) serial na 10
AlbertWesker

Troche nie pasuje ta kusza z lunetą snajperską, ale jeżeli to jest początek waszej pracy, to poczekam z oceną na efekt końcowy, narazie zapowiada się interesująco :)

AlbertWesker

Ciekawie kombinujecie, ja się tam nie znam na tworzeniu gier i tym podobnych sprawach także krytykować nie zamierzam. Z miłą chęcią odpalę betę.

ocenił(a) serial na 6
AlbertWesker

Ja trochę jestem 20 lat za Murzynami i nigdy w San Andreas nie grałam, więc możesz mi powiedzieć na czym mniej więcej taka rozgrywka będzie polegała? To coś w stylu GTA? Mam nadzieję że uda Wam się zrobić taką gierkę, bo chętnie bym zagrała. Oby obeszło się bez bugów :D

ocenił(a) serial na 4
Tortuga033

San Andreas to jedna z odsłon GTA :D

ocenił(a) serial na 6
Badly

Aha, no tak jak mówiłam nie orientuje się w tym :D

ocenił(a) serial na 10
Tortuga033

Znaczy to nie będzie polegało na tym samym co GTA;p
Po prostu latasz, zabijasz zombie, wykonujesz misje i tyle;p

ocenił(a) serial na 6
AlbertWesker

Spoko, a będą jakieś interakcje z innymi postaciami z gry czy, nie?

ocenił(a) serial na 10
Tortuga033

nom spotkac mozna bedzie gubernatora, daryla, merle, ricka

ocenił(a) serial na 10
AlbertWesker

Noo nieźle naprawdę ;P
Przez Was znowu zacznę w to grać ;p

ocenił(a) serial na 10
Sarah_Angelo

Chyba się pośpiesze z tą betą;]

AlbertWesker

Czekamy, czekamy :)

ocenił(a) serial na 10
AlbertWesker

Ciekawy pomysł, tekstury ładnie wykonane, skrypty niezłe :) . Podziwiam was, bo mody do SA się tak łatwo nie robi :D .
Czekam aż projekt będzie gotowy, chętnie sobie postrzelam :D

AlbertWesker

beznadziejne. lepiej już nic nie róbcie

ocenił(a) serial na 10
buldok_

Wracaj do jaskini trollu.

AlbertWesker

Oj, ktoś tu nie może znieść krytyki. Jesteś jak niedorozwinięte dziecko, któremu zabrało się lizaka.

ocenił(a) serial na 10
buldok_

To nie ja używam wulgaryzmów i tekstów obraźliwych;]
Może więcej lekcji języka polskiego i będziesz umiał mnie obrazić bez użycia takich brzydkich słów;)

AlbertWesker

Nie odróżniasz obrazy od konstruktywnej krytyki.

ocenił(a) serial na 10
buldok_

hyhyhy...bawisz mnie;]
Nie wiem po co oceniasz moją pracę skoro sam byś lepiej nic nie zrobił, a jeśli uważasz że byś zrobił to czekam na twoje modele,grafiki i skrypty.
Po tym jak coś zrobisz nauczysz się szacunku do czyjejś ciężkiej pracy.

AlbertWesker

To, że ktoś wykonał ciężką pracę, nie oznacza automatycznie, że wykonał ją dobrze. I tak jest właśnie w waszym przypadku.

ocenił(a) serial na 9
AlbertWesker

To, że nie zrobiłby lepiej, nie znaczy, że nie ma prawa oceniać. Może zbyt ostro pojechał, lecz to jednak krytyka, z którą musisz się liczyć. Chwalisz się grą - część osób powie, że zajebista, a część powie że nie, a odpowiadanie tekstem "to zrób lepiej", nie jest przyjmowaniem krytyki na klate ;)
Podziwiam zdolności i pracę jaką włożyłeś w tą grę, no ale cóż, dla mnie dupy nie urywa niestety ;)

ocenił(a) serial na 10
MeyerLansky

bo nie ma urywać dupy, rozumiem jakbym zrobił coś w stylu L4D z grafiką Modern Warfare 3, no ale to nie jest to.
Mod jest raczej traktowany jako taki bonus do całej gry, którą jest GTA SA. Nawet jeśli to totalna konwersja.

ocenił(a) serial na 10
MeyerLansky

PS. No sorry ale on jechał po mnie a nie po pracy.

ocenił(a) serial na 9
AlbertWesker

No pierwsze słowo odnosi się do gry, drugie faktycznie mogło Cię urazić. Ale tam w adwokata bawić się nie będę ;)
Powodzenia w tworzeniu gry ;)

ocenił(a) serial na 10
MeyerLansky

No ok ale ocenianie gry po filmiku z 6 godzin pracy też normalne nie jest;] lepiej chyba poczekać aż skończymy i wtedy ocenić, może akurat się spodoba;]

ocenił(a) serial na 8
buldok_

"beznadziejne, lepiej już nic nie róbcie" i "nie odróżniasz obrazy od konstruktywnej krytyki". To nie była konstruktywna krytyka, nie wiem czego uczą w gimnazjum. Mnie sie podoba :)