PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177555
6,6 38 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

NO NIESTETY :( :( :(
http://www.youtube.com/watch?v=_6WrmTRzH3o

ocenił(a) serial na 8
snajper12331

Ale nie jest powiedziane że w serialu też musi zginąć.

ocenił(a) serial na 4
snajper12331

No i? Glenn umarł przy spotkaniu z Neganem, a do niego jeszcze daleko. Chyba, że w serialu planują inną jego śmierć. Kto wie. Bądź co bądź po 100 zeszycie już nic nie było takie samo.

ocenił(a) serial na 8
Badly

Odp. do was obu .: TAK ale widzisz tytyuł u góry :D

ocenił(a) serial na 4
snajper12331

Po pierwsze to obojga. Gdy zwracasz się do dziewczyny i chłopaka to piszesz "obojga", gdybym była chłopakiem mógłbyś do nas napisać "obu". Kapisz?
Po drugie: mimo wszystko nadal się pytam no i? Tematy o śmierci Glenna w komiksie już były. W końcu 100 zeszyt był już w lipcu 2012.
Po trzecie naucz się zaznaczać, że coś jest spoilerem, bo innym możesz psuć zabawę.

ocenił(a) serial na 7
Badly

Trochę głupio poprawiać kogoś z błędu nie wynikającego z jego winy nie sądzisz? Także mniej chamstwa i następnym razem zrób sobie nick sugerujący płeć, bo skąd ktoś ma wiedzieć, że jesteś dziewczyną? Kapisz?

Po drugie więcej rozumu. Jeśli ktoś daje taki tytuł i jeszcze go capsuje to oczywiste jest, że nie wynika to z braku umiejętności zaznaczania spoilera, a ze świadomego spoilerowania. Kapisz?

ocenił(a) serial na 4
Dealric

Po pierwsze łał! Muszę mieć nick, który sugeruje płeć! ŁAŁ! Myślałam, że to ma potwierdzać znaczek obok nicka w moim profilu, a nie sam nick! WOW! W Polsce mamy ustawę, w której IMIĘ ma sugerować płeć, a nie nick. No, ale co ja tam wiem. Mój nick jest bezosobowy. Do Tortugii też ludzie piszą per pan, a ma bardziej żeński nick. Barany patrzą po avku (no bo broń cię panie, żeby mieć aktora płci męskiej będąc dziewczyną, gdy się go lubi) i patrzą tam. Kapisz?

Po drugie wypowiedzi, które pisze kolega snajper (pomijając jego ortografię) nie są trollujące, więc go traktuję poważniej niż zwykłego trolla, który się od czasu do czasu tutaj pojawia. Kapisz?

ocenił(a) serial na 8
Badly

No mogłabyś mieć nick bardziej damski np. KRYŚKA LUB ASIA :)

ocenił(a) serial na 4
snajper12331

Nie będę z powodu waszego lenistwa wybierać inne nicki.

ocenił(a) serial na 8
Badly

Lenistwa ! twuj nick można potraktować jako brak wyobraźni , że takie coś może się zdażyć :)

ocenił(a) serial na 4
snajper12331

Po pierwsze to "twój" oraz "zdarzyć". Nie interesuje mnie, że masz jakieś dysfunkcje, nie ignoruj tego czerwonej linii, która ci słowa podkreśla.
Po drugie nie znasz powodów za co mam taki nick, a ma wielkie znaczenie dla pewnego okresu mojego życia. Chyba, że u ciebie ni w ząb angielskiego.

Badly

Jezu ale nudzisz.
Nikt nie wymaga żeńskiego nicku czy tym bardziej avka ale nikt też nie będzie wchodził w każdy profil żeby sprawdzać płeć.
Więc przykro mi, ludzie będą się mylić i to nie jest ich wina bo nie ma żadnego obowiązku zaglądania w profil.
Daruj sobie fochy i awantury bo marnujesz czas, naprawdę nikt nie robi ci specjalnie na złość.

BTW. żadne barany nie patrzą po avku, nie doszukuj się tu żadnej dyskryminacji bo to żenujące.
Nikogo nie obchodzi co kobiety wstawiają sobie w avku, każdy patrzy na nick.

ocenił(a) serial na 4
Grajcz

No patrz i tutaj się mylisz, bo dwie lub trzy osoby migały się, gdyż mam faceta na avku, więc sobie tego nie wymyśliłam. Poza tym już nie jeden baran na filmwebie pisał mi per pan, mimo iż w poście wyraźnie pisałam czasowniki z końcówką -am, a nie -em, więc wszelkie "pomyłki" biorą się z czystego lenistwa i nieuważnego czytania.
Nie ma obowiązku? A jakaś etykieta? Zanim do kogoś napiszę, upewniam się jakiej płci jest mój rozmówca. To nie zajmuje dużo czasu. Plus te wasze nieszczęsne nicki Tortuga jest raczej żeńską formą (wybacz Tortuga za wezwanie do tablicy), a też jest nagminnie mylona z facetem.
Poza tym wierz mi, gdyby niemalże każdy pisał do ciebie per pani też byś się wkurzył.

Badly

Jakbym miał żeński nick to pretensji bym nie miał.
Jak na ulicy przebiorę się za kobietę to również nie będę miał pretensji że ludzie powierzchownie zakładają płeć na pierwszy rzut oka, tak to już jest że płeć określa się na pierwszy rzut oka czy to na ulicy czy to na forum po nicku.
Masz rację że nie ma obowiązku posiadania nicku przedstawiającego płeć ale nie ma też obowiązku sprawdzania profilu.
Ta dyskusja nie ma sensu bo jak sama napisałaś prawie każdy się myli kierując się nickiem czy tam avatarem, może więc warto wyciągnąć wnioski że to nie ma sensu i obrażasz się na ludzką naturę.

ocenił(a) serial na 4
Grajcz

Przepraszam cię bardzo, ale z której strony ja mam męski nick (pierwsze twoje zdanie odbieram jako aluzję)? Mój nick jest angielskim przysłówkiem, który coś określa.
Obowiązku nie ma tyle, że jeśli się do kogoś zwracam to powinnam wiedzieć do kogo. Nawet jeśli na ulicy widzę osobę, która przez rysy twarzy wygląda jak facet, a jest kobietą, nie podchodzę "ej koleś", tylko się upewniam, bo kogoś to może urazić. Tak samo mnie, wkurza ciągła formuła per pan (tym bardziej, że nie jest u mnie ciężko sprawdzić płeć, osobiście kilka razy szukałam w innych wypowiedziach danego użytkownika końcówek -am czy -em, żebym wiedziała do kogo piszę), a sorry, ale nie jestem tutaj użytkownikiem z doskoku, tylko ciągle są jakieś moje wypowiedzi, nawet gdy z częścią z was nie pisałam to wiem, kto jest facetem, a kto kobietą, ba nawet pamiętam styl pisania niektórych (tak jak u ciebie każde zdanie zaczyna się od nowej linijki).
Prawda jest taka, że z każdej strony jest totalna olewka, nieuważne czytanie, klapki na oczach i lenistwo. Jak ma się bezosobowy nick to już koniec na bank facet i tak już się ktoś zwraca. Skoro nawet niektórzy i tak piszą "a zwróciłeś uwagę..." mimo, że w moich wypowiedziach jest "szukałam" no to sorry, ale bałwan i nawet znaczek przy samym nicku nie pomoże, bo barany napiszą jak chcą, nie patrząc na nic, tylko jak i mi się podoba albo co gorsza nie będą wiedzieli co jaki oznacza.

UWAGA najważniejsze, nie mam zamiaru się przyzwyczajać do tego tylu olewastwa, klapkach, lenistwa, nieuważnego czytania i jakby nie nazwać tego typu zachowań, bo jeśli ja od siebie wymagam TROSZKĘ wysiłku to też wymagam tego od innych. Tego jestem uczona w domu i w pracy przy prowadzeniu budowy. To jest dla mnie najważniejsze. Nikogo nie zmuszam do czegoś czego sama nie robię. Skoro ja mogę to inni też, a to nie jest jakaś wybitna sztuka jak operacja na otwartym sercu, gdzie potrzeba osoby z wiedzą i pewnymi rękami, a nie pierwszą lepszą z chorobą Parkinsona i podstawową wiedzą.

Badly

Twój wybór, powodzenia w krucjacie.

ocenił(a) serial na 3
Badly

co ty pierdzielisz ? twój nick jest ewidentnie męski więc nie wiem o co się kłucisz xd zmień nick jak ci się niepodoba , ze ktos nazywa cie nie tak jak chcesz...a nie wyjeżdzasz tutaj z lenistwem wejścia w twój profil hahaha paaaaa danieku ;)

ocenił(a) serial na 4
mateuszz27

Po pierwsze to kłócisz.
Po drugie mój nick nie jest męski. To jest przysłówek. Jak u ciebie z angielskim na bakier tak jak z polskim to już nie moja wina.

mateuszz27

Mój nick jest typowo damski, lecz ludzie i tak pisali do mnie w formie męskiej. Lenie, lenie. I nikt nie będzie zmieniał nazwy z powodu osoby, która najprostszego słowa nie umie napisać.

ocenił(a) serial na 6
Badly

Tortuga, to z hiszpańskiego żółw. A to rodzaj męski. Nie wszystko co ma na końcu "a", ma żeńską formę.