PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177555
6,6 38 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

W jakim celu...?

ocenił(a) serial na 10

...oni zmierzają do Fort Benning?

ocenił(a) serial na 8
bartek_042

Są głodni wyprzedaży xD

bartek_042

Tam znajduje się rzekomy obóz dla ocalałych.

użytkownik usunięty
Bialy_Pielgrzym

Chyba właśnie o tym szeptał Rickowi dr Jenner kiedy uciekali przed wybuchem centrum. Chyba tam znajduje się kolejne centrum leczenia albo obóz

Lub po prostu mają nadzieję że będą tam bezpieczni biorąc pod uwagę fakt że stacjonuje tam armia USA z cały sprzętem :D

kamil10025

No opcja jest do rozważenia i ciekawie się zapowiada. Dokądś leciał ten helikopter, który Rick widział w mieście w pierwszym odcinku, pierwszego sezonu. Ciekawe jak to rozwiążą i czy nie zapomnieli o tym wątku.

Bialy_Pielgrzym

Ja mam taką nadzieję że jak grupa Rick'a tam zajedzie to zastaną jakby to ująć chaos czyli wiecie masa zombie itd, tak jak w więzieniu w komiksie. Liczę też na małą retrospekcję czy np. wspomnienia tego co się tam działo przez osoby które ocalały, jak doszło do upadku bazy itd.

kamil10025

Myślę że twórcy serialu wymyślą coś innego. Opanowany przez zombie fort Benning byłby zbyt banalnym rozwiazaniem, które miało jużmniej wiecej miejsce w pierwszym sezoni gdy Rick wjechał w opanowane przez zombie miasto, choć miało być inaczej. Zobaczymy.

ocenił(a) serial na 10
kamil10025

podorozuja tam , bo mialo sie tam znajdowac wojsko i oboz ocalalych . Mysle , ze jednak nie dotra do tego miejsca , bo ich los potoczy sie tak samo jak w komiksie i przypadkowo pod koniec 2 sezonu ( np Lori znowu sie zechce siku i wejdzie w glab lasu ) znajda pewne miejsce w , ktorym postanowia sprobowac szczescia ...

andrzejos87

Wszystko jest możliwe. Sadząc po trailerze właśnie mogą tam nie dotrzeć aczkolwiek pożyjemy zobaczymy.