PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177546
6,6 38 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

czy to znaczy ze Negana jako osoby nie bedzie ? Ta grupa cala co Rick i społka ich wyeliminowali to " Negani " ? Czekam na wyjasnienie bo jestem zawiedziony na razie !

ocenił(a) serial na 6
Rafikson

Negan pojawi się osobiście w ostatnim odcinku 6 sezonu.
Jego ludzie nie mają zamiaru ułatwiać obcym, by poznali tożsamość szefa Zbawców.

użytkownik usunięty
Rafikson

Po prostu kłamał, Negana zagra Jeffrey Dean Morgan. Oby nie zgolił brody.

ocenił(a) serial na 7
Rafikson

Negan będzie miał takie wejście w finale, że na pewno nie będziesz zawiedziony ;]

ostatnisprawiedliwy_1771

No mam taka nadzieje , ale ciekawi mnie kto to ten koles z poparzoną twarzą , nie bylo do konca wyjasnione - tez ludzie Negana ?

ocenił(a) serial na 7
Rafikson

No nie powiedzieli,ale to Dwight i jest od Negana.

ocenił(a) serial na 8
Rafikson

Pamiętasz jak Daryl dał się wystrychnąć na dudka w spalonym lesie? Zabrali mu wtedy kuszę i motor - to był ten gość.

Dallaz

No obejrzalem dzisiaj Finał sezonu i musze powiedziec - Wow ... Ale dużo tych Neganów noi sam Negan w sobie i ten dreszczyk ze mnie przerazil ale i spodobal , dobra postać :D Ciekawe kto zinął patrzac po walecznosci po jednym hicie Negana to pewnie Glenn.. Pierwszy raz widzialem chyba Ricka tak bezsilnego i przestraszonego ... Ciekawe jak to sie rozwiaze i z niecierpliwoscia czekam do pazdziernika na nowy sezon !

ocenił(a) serial na 6
Rafikson

Wiesz. Negan wiedząc, że grupa Ricka była na tyle silna i sprytna,
że wybiła powiedzmy ok 1/3 jego ludzi (ok 45) to
postępuje mało logicznie zabijając zaledwie 1 osobę.
Wiadomo komiks. Tak samo. Ale tam sprzymierzają się 3 osady i wtedy dopiero toczy się wojna.
Tu w serialu zaczęli wybijać jak idzie ludzi Negana.
Z mojego punktu widzenia zostawiając przy życiu grupę, która wybiła mu tyle ludzi to
proszenie się w przyszłości o zemstę i śmierć.
Osobiście zabiłbym Ricka, Abrahama, Daryla, Glenna, Michonne, Rosite.
A reszte bym puścił. W tak osłabionej Alexandrii nie byłoby żadnego oporu.
Negan to czarujący typ lubiący władzę, poddanych i niewolnictwo,
ale nie ma zapędów Gubernatora, by wybijać swoich wrogów, by unikać w przyszłości zemsty.

returner

No wlasnie ale widac i ciekaw jestem czy az tylu ludz i ma Negan ze potrafili zamknąc wszystkie ulice ... no chyba ze tak szybko sie przemieszczaja w co wątpie ... taka akcje musieli planowac sporo czasu . No poprostu chcą swoich murzynów , Fajnie by bylo jakby 3 osady te sie zlączą zeby pokonac Zbawców .. Po kiepskim sezonie jest szansa na naprawde bardzo dobry kolejny sezon gdzie bedzie jazda i walka .... Na początku najwiekszym zagrozeniem byly Zombie .. Teraz jest drugi czlowiek , straszne ..

ocenił(a) serial na 6
Rafikson

Lubię cliffhangery, ale ten był słaby - bardziej zniechęcił i wkurzył niż zaostrzył apetyt na kolejne odcinki.
Wygląda, że zginie Abraham lub Eugene.

Daryl był zbyt osłabiony, by nie stracić przytomności po 1 uderzeniu.
Żadna kobieta nie wytrzymałaby tego uderzenia.
Z Glennem raczej zmyłka z tymi zdjęciami.

returner

Moim zdaniem Eugene też by nie wytrzymał takiego ciosu , wiec Glenn ,alboAbraham

Rafikson

Btw , gdzie moge czytac komiks the walking dead ?

ocenił(a) serial na 6
Rafikson

Nie czytałem komiksów tylko streszczenia.