PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177562
6,6 38 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Bardzo lubię motyw z zombiakami, ale film trochę przynudnawy, zbytnie skupianie się na obyczajowości, więcej akcji by się przydało, horroru, a mam wrażenie, że to serial obyczajowy, tyle tylko, że jak raz wydarzenia dzieją się w czasie epidemii zombie... Co do niektórych aktorów... Lori sztywna jak deska do prasowania, zresztą ta aktorka gra sztywno wszędzie i jak ją zobaczyłem w tym serialu pierwszy raz, to aż mi obrzydła go, ale mimo jej obecności fajnie się ogląda serial... Daryl mi się podoba, fajny koleś, lubię takich bohaterów co są gdzieś z boku i są wyraziści... Maggie nawet trochę mi się spodobała, z wyglądu, ale po tekście "nawet nie wiem czy cię lubię" jako odpowiedź na propozycję (kolejną) seksu zaproponowaną przez Glenn'a, stwierdziłem, że głupia suka, to ona jak nie wie czy lubi go, to po *uj się z nim barabaniła, to jasno wskazuje, że dla (większość, mniejszość, połowa?) kobiety ileś czasu bez seksu, rzucą się na pierwsze lepsze mięso, w tym przypadku nawet przystojne.

Marieka

Jak chcesz więcej akcji to obejrzyj sobie Dolinę Nieumarłych na MTV. The Walking Dead nie jest serialem o rozpierdalaniu zombi, tylko o "NORMALNYM" życiu w czasie epidemii zombi. Bynajmniej ja tak to widzę ;p

ocenił(a) serial na 5
michau1234

No i właśnie tak jak to widać tak jest, ale nie szkodzi, serial jest fajny i mam zamiar oglądnąć do końca, mimo iż nieraz można przysnąć. Ciekawy opis tej Doliny Nieumarłych.

ocenił(a) serial na 7
Marieka

Akurat Undead Valley jest bardzo średni. Taka dość brutalna i momentami czarna komedia. Rzecz zrobiona czysto dla rozrywki, by zmarnować sobie pare godzin życia:)

Marieka

Drugi sezon to już telenowela, każdy odcinek przegadany. Nie mówię, że przez 45 minut mają 'rozpie*dalać zombiaki', ale bez przesady... Nie wiem po kiego tak zje*ali ten serial .

ocenił(a) serial na 7
dafciu7

Hmm bo opierają sie na komiksie?