Szkoda,że nie ma wyglądu z komiksu.Tyn taki trochę miętki....;))
zupełnie się nie zgodzę. Mirrissey ma wprost niesamowite zło w oczach. jak już gdzieś tu wspominałam - oglądając go na Comic-Conie miałam zimne dreszcze na plecach. potrafi wyglądać jak naprawdę zły facet. dla mnie bomba.
Jak dobrze, że ktoś utworzył temat o wyglądzie Gubernatora! Przecież nie moglibyśmy o tym podyskutować w żadnym z 1091 tematów, o nie, jego wygląd potrzebuje osobnego. Dziękuję, naprawdę. Idę założyć wątek o dredach Michonne.
Dziewczyno, skąd ciebie tyle jadu? Już od dłuższego czasu czytam twoje wypowiedzi na forum i praktycznie każda jest nim 'nasączona'...
Widzisz, nie lubię kiedy ktoś zakłada temat o czymś, co było i jest omawiane w 100 innych. Nawet nie trzebab być specjalnie bystrym, aby się tego domyślić. A wiesz dlaczego tego nie lubię? Bo należę do osób, które jeśli chcą coś znaleźć, szukają tego, zamiast zakładać kolejne idiotyczne tematy. Niestety, im więcej idiotycznych tematów, tym więcej szukania. Tak więc dzięki takim mędrcom jak profus liczba wątków się zwiększa, więc i szukanie odpowiedniego tematu jest trudniejsze dla mnie. ''Stąd we mnie tyle jadu''.
Poza tym brzydzę się leniami.
Zluzuj, czytałem sporo ale akurat tego nie znalazłem.Poza tym nie jestem leniem a wpadka każdemu może się zdarzyć.Peace;)
Nie znalazłeś tematu w którym dyskutowalibyśmy o 3 sezonie? Kurcze, musiałeś się strasznie naczytać, tym bardziej, że od paru tygodni prawie nie dyskutujemy o niczym innym.
I serio, jestem bardzo wyluzowana. Do nabijania się z bezmyślnych spamerów nie trzeba się spinać :)
Ja tutaj podzielam zdanie BeeBee61. Nie jesteśmy tutaj nowi. Od samego początku staramy się na każde pytanie odpowiedzieć najtrafniej i najzrozumialej jak to możliwe, jednakże im dalej w las tym:
a) pytania są coraz bardziej infantylne (przykład dość świeży, co robiła Michonne w lesie)
b) pytania powielają to co omawiane było milion razy
c) nowe tematy są, że tak powiem o "dupie Maryny"
Zdaję sobie sprawę, że założyciele tych topiców mają dobre intencje, jednakże dla nas jest to męczące. Uwagi odnośnie wyglądu np. Gubernatora można wcisną w prowadzone już rozmowy. Zmniejszy to ilość nowych tematów, ułatwi wyszukiwanie starych w celu znalezienia odpowiedzi, a co najważniejsze oszczędzi niektórym przysłowiowego czasu i nerwów.
Nowe tematy winno zakładać się tutaj jak posiada się jakiś ciekawy news czyli np. nowa postać, nowy aktor w obsadzie, jakieś ewentualnie spoilery lub ciekawe eventy. Są to sytuacje, które będą generować ciekawe rozmowy, które nie zakończą się po dwóch czy trzech postach.
jesteście tu dopiero od pół roku , więc wyluzuj trochę.Każdy ma prawo się pomylić.Poza tym po tą są fora.To nie jest encyklopedia.
Pół roku to jednak dość długi okres jak na ten serial, zważywszy na to, że dużo osób się wykruszyło za czasów emisji drugiego sezonu, gdyż często gęsto zaglądały tutaj persony (z loginów nie wymienię, choć pamiętam), których głównym celem było wywołanie kłótni włączając w nią grom innych użytkowników. Po prostu dali sobie spokój. Poza tym, owszem jest to forum, ale po co zaśmiecać je kolejnym niepotrzebnych tematem. Weźmy to na zdrowy rozsądek.