Krotko i bez rozpisywania sie serial polecam kazdemu ktory nie doszukuje sie w filmach jakiejs wielkiej glebi serial troche podobny do filmu jestem legenda, ktory mi sie osobiscie bradzo podobal jako film a nie adaptacja ksiazki bylem na nim 3 razy w kinie. Zaluje ze nie ogladalem TEGO serialu wczesniej i ze nie moglem wyczekiwac na kazdy kolejny odcinek z zapartym tchem tak jak teraz z BBT czy 2ipol. Uslyszalem gdzies reklame o 2 sezonie serial wydawal sie ciekawy z tej zajawki. Szybki wpad na FW oblukanie ocenki opis zdjecia i az mnie dziwi czemu ten serial jest tak nisko w top. Nawet filmu nie potrafia tak dobrze zrobic wkladajac o wiele wiecej $$$ a tu takie mile zaskoczenie. Wspaniala charakteryzacja ,fabula, caly czas zaskakuje tym bardziej scena z meksykancami...najpierw myslalem zabic sukin***ow a potem zobaczyc co oni robili tak naprawde i dlaczego...no ku*wa mistrzostwo. Caly pierwszy sezon obejrzalem w jeden dzien co nie jest generalnie wyczynem bo posiada tylko 6 odcinkow ale mam nadzieje ze serie beda sie ciagnac jak np. LOST ;] Chociaz lepiej zeby z kazda seria nie robilo sie tak nudno jak w lost ;] Zeslij Panie na 2 serie swoja laske. Pozdrawiam i szczerze polecam tak naprawde kazdemu.